university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Tekno Eld största favoriten i derbyuttagningarna

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔13.juli 2018
Tekno Eld största favoriten i derbyuttagningarna

På söndag är det fina tävlingar i Östersund med uttagningslopp till såväl Derbystoet som Svenskt Kallblodsderby! Eftersom undertecknad åker iväg några dagar lämnar jag lite tipsidéer redan idag fredag. För att vara försökstävlingar är det ovanligt öppna lopp, även om det skiljer mycket mellan de bättre och mindre vassa i vissa uttangingslopp. Jan-Olov Perssons Tekno Eld i V4-3 blir av allt att döma den stora favoriten!

V4-öppningen är ett uttagningslopp till derbystoet som inte har en given vinnare på förhand. Jan-Olov Perssons Stjärnblomster gör årsdebut för Örjan Kihlström från ett innerspår, Moddelina gick bra på Hagmyren senast och Bork Faxa från bakspår är tre tidiga bud. Även B.W.Mimmi och Myrs Hera lär bli betrodda. Hemmahästar här är Anders Hafstads Bonalita och Maria Rönnings Sohlbusan från bra utgångslägen.

Uttagningslopp 2 ser inte mycket enklare ut att lösa. Brenne Bitti ledde länge vid det senast besöket och har innerspår. Silver Sprinta, Se På mig, Mjölner Torine, Ness Tjo Edel och Eldteksa har alla visat fin fart. Gunnar Gabrielssons Zicolina från spår 3 och Karl-Gunnar Löjdahls Kavata från spår 8 är hemmahoppen.

I det första uttagningsloppet till Svenskt Kallblodsderby blir Jan-Olov Perssons Tekno Eld (på bilden från Hagmyren) stor favorit från sitt innerspår med Ulf Ohlsson i vagnen. Grislefaksen G.L. ser för Jan Roar Mjölneröd ut att vara den som är tuffast av de övriga.

Flera bra norska hästar höjer sig i det andra uttagningsloppet till Svenskt Kallblodsderby. Valle Ask, Brenne Banker, Bokli Rapp och Lens Gutt är de på papperet bästa. Jan-Olov Perssons Delsbofaks från ett bra andraspår är ett svenskhopp, tillsammans med hemmahästen, Gunnar Gabrielssons Zitor med Kaj Widell.

I V5-öppningen ser Orlando Triss ut att ha en bra uppgift för Ulf Ohlsson i V5-öppningen och det går ju minst sagt bra för Oscar Berglunds hästar för närvarande. Texan Rose och Space Photo är bra motbud.

Explosive Mearas i 3-åringsloppet blev väl ivrig från början senast, men gick bra i upphämtningen. Innerspår med Ulf Ohlsson kan innebära spets runt om. Jag tror att han vinner felfri och chansar på att han håller sig i skinnet! Duke Of Mine har ett fjärdespår i volten, vilket kan ställa till det för men blir nog farlig emot felfri. Från bakspår har vi Zorro Kronos med Örjan Kihlström. Svante Båths 3-åriga Raja Mirchi-son vann i debuten på en 1.16-tid.

I amatörloppet har Jonas Johansson en intressant häst i Epsilon Sisu som vann ensam på banan på Hoting senast och har ett spetsläge. Major Vici och Be Bop A Lola utmanar från dubbla tillägg.

Klurigt i V5-4! Varför inte Harley Laday i årsdebuten för Rikard N Skoglund. Han har tidigare visat fin startsnabbhet och sitter formen där så…

Oscar Berglund igen, nu med Quality Tilly och Ulf Ohlsson. Den långa distansen går bra och ekipaget är givetvis med i striden, men det är flera bra emot också. Olles Kövras So Far är vass, men har ett dåligt utgångsläge. Även Mikado Amok och O.M.Annie Marje är dugliga för klassen. Idaho Sund spurtade förträffligt senast!

V4-förslaget 120 rader

Avd.1: 1, 5, 9, 11, res. 7, 12

Avd.2: 1, 4, 5, 7, 9, 10 res. 2, 6

Avd.3: 1 Tekno Eld res. 6, 9

Avd.4: 2, 5, 6, 9, 10 res. 1, 4

 

V5-förslaget 324 rader

Avd.1: 2, 5, 8 res. 4, 6

Avd.2: 1 Explosive Mearas res. 10, 4

Avd.3: 1, 3, 9, 11 res. 6, 7

Avd.4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 12 res. 8, 7

Avd.5: 5, 10, 12 res. 7, 9

 

 

 

 

 

 

Liknande Artiklar

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

I SAMARBETE MED HÄSTSHOPEN   Lördag 9/3 drar vi igång årets 2-årsserie. Det kommer att bli åtta tillfällen med final 12/6.  DATUM          VARM                 

Läs Mer