university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Tar Secret Of Joy sin revansch?

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔03.februari 2019
Tar Secret Of Joy sin revansch?

När Östersundstravet kör tävlingar under söndagen är det ett 30-tal hemmahästar till start och gott om svårtippade lopp.

V4 inleder och i öppningen blir nog norske Möyvon favorit från spår 3 för Rikard N Skoglund. Den 5-åriga valacken är svårbedömd efter uppehåll och bland annat Rive Rappa/Jan Wallén är tänkbar i sin återkomst. Rikard har sedan Secret Of Joy i V4-2 och Anna Charlotta Bergströms häst var väldigt nära att leda hela vägen senast. Han går bra i ryggar också och felfri kan han ta revansch! Boom Boom Becker är en given utmanare för Hans Bergh.

En felfri Klack Gidde är svårstoppad i V4-3, men det är mera rutinerade hästar på tillägg och utgången för Clara Jonassons tidigare mera opålitliga häst känns oviss. Minessa/John Östman och Fantom/Jonas Johansson är intressanta hemmahästar.

Googi med Mats E Djuse har visat fin form och start bra till i V4-finalen, men Mellby Don Juan är bara ett av flera vassa motbud på tillägg.

Inom V5- som körs från lopp 5 ser debutanten Tekno Jerven med Jimmy Jonsson ut att bli omgångens mest anlitade singelstreck. Alf Jonssons Tekno Odin-son kvlade på en 1.32-tid och med två hästar på start ser det upp lagt ut i V5-3. Ashbury Park är ett annat spikbud i V5-2 för Clara Jonasson från bricka 1 i ett montélopp. I V5-öppningen har Bro Viking en passande uppgift för Tomas Pettersson. Vi vill också ha med hemmahästen Moeses som visade fin form för Mats E Djuse. Orutinerade hästar i V5-4 och här förordar vi gardering. Även i V5-finalen är ser öppet på förhand. Kan Vici Ram utnyttja springspåret för Mate E Djuse?

Liknande Artiklar

Jämthästar på Dannero och Leangen under påsken

Jämthästar på Dannero och Leangen under påsken

Under påskaftonen startar 11 jämthästar på Dannero och sex går ut på Leangen under påskdagen. Karl-Gunnar Löjdahls duo Kavata med Lars-Åke

Läs Mer