university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Tar Secret Of Joy sin revansch?

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔03.februari 2019
Tar Secret Of Joy sin revansch?

När Östersundstravet kör tävlingar under söndagen är det ett 30-tal hemmahästar till start och gott om svårtippade lopp.

V4 inleder och i öppningen blir nog norske Möyvon favorit från spår 3 för Rikard N Skoglund. Den 5-åriga valacken är svårbedömd efter uppehåll och bland annat Rive Rappa/Jan Wallén är tänkbar i sin återkomst. Rikard har sedan Secret Of Joy i V4-2 och Anna Charlotta Bergströms häst var väldigt nära att leda hela vägen senast. Han går bra i ryggar också och felfri kan han ta revansch! Boom Boom Becker är en given utmanare för Hans Bergh.

En felfri Klack Gidde är svårstoppad i V4-3, men det är mera rutinerade hästar på tillägg och utgången för Clara Jonassons tidigare mera opålitliga häst känns oviss. Minessa/John Östman och Fantom/Jonas Johansson är intressanta hemmahästar.

Googi med Mats E Djuse har visat fin form och start bra till i V4-finalen, men Mellby Don Juan är bara ett av flera vassa motbud på tillägg.

Inom V5- som körs från lopp 5 ser debutanten Tekno Jerven med Jimmy Jonsson ut att bli omgångens mest anlitade singelstreck. Alf Jonssons Tekno Odin-son kvlade på en 1.32-tid och med två hästar på start ser det upp lagt ut i V5-3. Ashbury Park är ett annat spikbud i V5-2 för Clara Jonasson från bricka 1 i ett montélopp. I V5-öppningen har Bro Viking en passande uppgift för Tomas Pettersson. Vi vill också ha med hemmahästen Moeses som visade fin form för Mats E Djuse. Orutinerade hästar i V5-4 och här förordar vi gardering. Även i V5-finalen är ser öppet på förhand. Kan Vici Ram utnyttja springspåret för Mate E Djuse?

Liknande Artiklar

Dan före dan! I morgon är det dags…..

Dan före dan! I morgon är det dags…..

Under onsdagskvällen är det dags för en av Östersundstravets stora tävlingsdagar för året då Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet avgörs. Även

Läs Mer