university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Sportnyheter

Under fredagskvällen kör under elitloppsveckan traditionellt Hagmyren tävlingar, nu med en V64-omgång. Favorittippad blir säkerligen Daniel Wikbergs Weekend Fun med Rikard N Skoglund i V64-3 från spår 5 bakom bilen över kort distans. Tuffast emot på papperet ser Västerbo Grosbois med Rauno Pöllänen ut att vara från spår 4. Weekend Funs nya stallkompis Tempel L.B. med Micael Melander har spår 7 bakom bilen över medeldistans i V64-5. I V64-avslutningen har Gunnar Gabrielssons Zitor spår 1 på dubbla tillägg över medeldistans för Micael Melander. Utanför V64-ramen har Hans Swedin två hästar till start. Gorgeous Am med Linda Forsberg har springspår på tillägg över medeldistans i lopp 2 och Vaillance med Linda Forsberg har spår 11 över medeldistans i det avslutande loppet.

På Skellefteå-travet samma kväll har först Jörgen E Berglund fyra kallblod till start och sedan kommer Daniel Wikberg med två varmblodiga 3-årsston. I 3-åringsloppet för kallblod har Vejmo Mys med Per Gustafsson spår 2 på start över kort distans, medan Färsta Måns med Camilla Olsson har spår 2 på 40 meters tillägg. I V5-2 har Alsaker Jörgine/Jens Eriksson spår 5 på 40 meters tillägg över medeldistans, medan Fröken Ulli med Camilla Olsson har spår 4 bakom bilen över medeldistans i V5-4. I lopp 8 har Jacqueline Boko med Hans Christian Holm spår 1 i volten, medan Jeunesse Boko med Jimmy Dillner har spår 4.

 

Jörgen Berglunds Mini Manfred med Ove A Lindqvist slog under tisdagskvällen till med seger i Umåkers lopp 8 på 1.30,2a/1640 meter. Ove A hittade igenom perfekt från tolftespåret, kunde hänga med i ryggar fram till på upploppet och den 6-åriga valacken tackande med att spurta förbi Åhs Mara med Jill Ivarsson den sista biten till en knapp seger, till 12,28 i vinnarodds. På Bollnästravet samma dag tog i det sista loppet From Dust To Dawn med Mats E Djuse en andraplats från femte ytter, gick med i rygg på den sista långsidan, eget anfall i fjärdespår i slutkurvan och en rejäl avslutning på 1.15,1a/2140 meter.

Under måndagsaftonen tar Wången med sig två hästar till start på Leangen. Den första är i lopp 5 där Juni Goggen som har spår 1 på tillägg över medeldistans för Arve Sjoner och den andra är Greis Jorun i lopp 10 som har spår 6 på dubbla tillägg över medeldistans för Stine Holm.

Under tisdagslunchen hittar vi i Rättviks V4-öppning Kim Metsäläs Euforia från spår 6 på tillägg över kort distans. I lopp 9 startar Jenny Erikssons Myrica Gale med Ulf Ohlsson från 3 på tillägg över medeldistans.

Under tisdagskvällen har Vic Jo spår 4 på tillägg över kort distans för Lars Blomqvist på Bollnästravet fjärde lopp. I lopp 9 går Mats Wedins From Dust To Dawn med Mats E Djuse ut från spår 12  bakom bilen över medeldistans. I Umåkers lopp 8 går samma kväll Åstrons Flamma med Karin Olofsson ut från spår 3 bakom bilen över kort distans, medan Jörgen E Berglunds Mini Manfred med Ove A Lindqvist har spår 12 i samma lopp.

På torsdag är det tävlingar på Bergsåker och åtta jämthästar kommer till start. I lopp 1 har Lars Blomqvists V.Viking spår 2 på tillägg över kort distans, medan Malin Löfgrens Ylva Li Karma med Rikard N Skoglund har ett ensamt springspår på samma start. I V5-2 har Angelica Löfgrens No Lane/Magnus A Djuse innerspåret bakom bilen över lång distans. I V5-3 har Kin Backmans Staro Jacksson spår 4 på tillägg för Bo Eklöf, medan Niklas Skölds Super Lux med Kjell Svanstedt har innerspår på dubbla tillägg. I V5-4 har Kin Backmans Fylking med Mats E Djusespår 2 på start över lång distans. I lopp 8 har Rive Rappa spår 5 på start över medeldistans för Jan Wallén. I lopp 9 har Veronica Sundberg Books In Disguise med Daniel Wäjersten spår 11 bakom bilen över medeldistans.

Under elitloppsdagen på söndag går två jämthästar ut på Solvalla. Först ut är Daniel Wikbergs Assault som är med i montéeliten, V4-3, för Sofia Adolfsson från spår 5 över kort distans. I V4-4 har Oscar Berglunds Hope And Dreams med Mats E Djuse spår 3 på tillägg över lång distans.

 

 

Lunchtrav måndag 27 maj med första start 12:20
Spiltas restaurang är öppen 9:00-13:30 med dagens lunch för 95 kronor.
Krubban är öppen i totohallen där du kan köpa fika, hamburgare och korv

BERNERS finns på plats och alla som provkör en bil under Östersundstravets lunchtävlingar får en lunchkupong på Spiltas Krog samt en kupong med en gratis guldtvätt i norra Europas miljövänligaste tvättanläggning. Dessutom har du möjligheten att vinna entrébiljetter till JÄMTLANDS STORA PRIS 2019. Utanför Spiltas Krog har Berners ställt en begagnad bil som man kan köpa direkt på plats till ett specialpris.

Reaxcer bjuder på fri entré och parkering!

Välkomna önskar vi på Östersundstravet

 

När Dannero körde V65 under fredagen blev det succé för flera av jämthästarna genom segrar för Västerbofeelsofine/Lena Fritz, Anders Hafstads Minelli och Daniel Wikbergs Timetobecool, båda körda av Magnus A Djuse. Den senare ser ut att slå fjolårets succésiffror med råge och syns allt mera i större sammanhang!

Åke Erikssons Västerbofeelsofine, som har visat sig trivas förträffligt i montédisciplinen, fick en bra start i V65-3 och var i rygg på ledaren under inledningsvarvet, reds fram till täten inför slutvarvet, drog undan och var överlägsen på 1.15,3/2160 meter, till 4,96 i odds.

I V64-4 öppnade Minelli/Magnus A Djuse bra till ryggen på ledaren Röyns Kasper/Ragnar Fremstad som drog på hårt i täten, så Magnus kunde vänta med attacken till inför slutrakan och då slog stoet sig fram till seger på det nya rekordet och topptiden 1.22,0a/1640 meter, till 4,64 i odds. Även Johan Gunnarssons Joel Klipp gick här fint för Per Linderoth som tvåa på 1.22,2a/1640 meter efter att hängt på som fjärde/femte häst och slagit sig fram under det sista halvvarvet.

Timetobecool/Magus A Djuse övertog ledningen efter 400 meter i V65-5 och stack undan till en enkel seger på 1.15,2a/2140 meter, till 5,04 i odds. Tina Lofts Whitsun Madonna/Emilia Leo blev utstött från tredje ytter varvet från mål till först i tredjespår och höll riktigt starkt som tvåa på 1.15,6a/2140 meter, strax före Monica Nilssons Homemade Bourbon/Mats A Djuse som stod för ett starkt slutvarv i spåren.

I V65-inledningen höll Håkan Berglunds Noel Face farten heroiskt för Emilia Leo efter en tung resa om den ledande Upstream/Ulf Ohlsson i ett bra tempo, övertog täten inför slutrundan och ledde tills strax före mållinjen då favoriten Orlando Triss med Rikard N Skoglund tog sig förbi.

Under torsdagen vann Järvsö Ingrid för Magnus A Djuse i lopp 8 och stoet från Wången visade upp fina fartresurser. Hon galopperade dubbelt från början och hamnade sist, i sjätte inner, var fortfarande längst bak i det stora fältet vid utgången av den sista svängen, men kom i sjättespår på upploppet och vann lätt på det nya rekordet 1.31,4g/2160 meter, till 3,02 i odds. Magnus har i skrivande stund 39 årssegrar och ser ut att enkelt slå fjolårets succésiffror!

När Gävletravet körde V75 under lördagen lyckades Oscar Berglunds Shocking Superman bäst som knappt slagen tvåa i V75-öppningen på 1.12,1a/2140 meter. Ulf Ohlssons styrning tog en lugn start, men fick ändå positionen utvändigt om den ledande Nobel Amok/Robert Bergh, hade slagit denne i slutkurvan, men bakom hade Stepping Spaceboy/Carl Johan Jepson smugit med och denne slog sig förbi den sista biten.

I Solängets lopp 6 slutade under lördagen Svante Bergqvists Dahila trea för Ingvar Nyberg på det nya rekordet 1.33,6/2160 meter efter en invändig resa, fick täten halvvarvet från mål och höll farten bra uppe.