срочный займ на карту

Sportnyheter

rikard n skoglund tummen upp

Rikard N Skoglund (bilden) utgör den ena halvan av Stall Mittnorrland. Till helgen gör han som kollegan Susanne och åker söderut, närmare bestämt till Stockholmstrakten. Där har han hittat några spännande hästar att provköra.

Tillsammans med Susanne H Osterling bildar Rikard Stall Mittnorrland och de båda är ute efter hästar till sitt stall. Rikard N Skoglund säger att han tagit det lite lugnt med att bestämma sig för vilken häst han ska välja till Rikstravet. Han vill inte stressa fram ett beslut, utan vill vara säker på att det är en pärla han hittat innan han klubbar igenom något köp. Men han har en ganska klar bild av vad det är för typ av häst han söker efter och han har siktet ställt mot Stockholm den här helgen.

– Man får bara en chans att hitta den rätta hästen! Min dröm skulle vara att hitta en fyraårig häst som tagits lugnt under treårssäsongen, men som ändå gjort några starter. När de är fyra år har de växt klart, men har fortfarande utveckling kvar i sig. Om man sedan får fortsätta att önska helt fritt så skulle det vara perfekt om hästen har tjänat runt 100 000 kronor. I den klassen finns det fina pengar att tjäna samtidigt som man kan vara med i Klass II-försöken inom V75, säger Rikard och fortsätter:

– Min sambo, Lina Bergström kommer att ta hand om hästen, men vi gör det mesta i stallet tillsammans och vi kompletterar varandra bra. Hon tar hand om pysslandet och den dagliga skötseln av hästarna medan jag lägger upp träningen. Jag är ju iväg och kör lopp en del och då fixar hon klart i stallet.

Rikard vill gärna träffa sina andelsägare och är mån om att de i sin tur får träffa sin häst. Gården är därför alltid öppen för den som har vägarna förbi.

– Alla ägare är välkomna hit, vi har en väldigt familjär och bra stämning i stallet, avslutar han.

/ Östersundstravet 150226.

Travbanan 2010 omslagsbild


Nu på lördag den 28 februari är det dags för PROVLOPP igen, och från och med den här lördagen så kommer vi att köra provlopp varje lördag framöver.

Provlopp 1: 11:00 Kallblod 2140m / Idealtid 1.45

Provlopp 2: 11:15 Varmblod 2140m / Idealtid 1.27

Provlopp 3: 11:30 Kallblod 2140m / Idealtid 1.35

Provlopp 4: 11:45 Varmblod 2140m / Idealtid 1.22.

OBS! Anmälan på inskrivningen mellan 10.00 – 10.45. OBS!

/ Östersundstravet 150226.