university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Sportnyheter

När Bergsåker ihop med Solvalla arrangerar V86 under onsdagsaftonen gör Lars Ångströms 13-årige Qvarting comeback i V86-öppningen för Daniel Wäjersten från spår 3 på tillägg. I V86-7, Diamanstoets försök 6, har Taxi Jane spår 10 bakom bilen för Ove A Lindqvist över medeldistans. I det andra loppet har Anna Charlotta Bergströms Havannah Zon spår 7 för Ida Olsson, en spårtrappa över medeldistans. Mats E Djuse får chansen bakom Niklas Skölds Be Bop A Lola i det tredje loppet. Ekipaget har spår 6 i volten på start över medeldistans.

Ikväll kör Leangen tävlingar och vi har tre jämthästar som provar lyckan i vårt västra grannland. Först ut är Odinson V.A. som för Amanda Robertsen har innerspår på start över medeldistans i det femte loppet. Hans Swedins 5-åriga valack har visat fin form, är startsnabb som det kan nog gå riktigt bra. Amanda kör även Hans Swedin andrahäst Uposatha från spår 7 bakom bilen över medeldistans i det sjätte loppet. Det 5-åriga stoet har ju gått riktigt bra tidigare i Norge. Noel Face med Oscar Berglund har här spår 10, visade fin form i årsdebuten och de båda blir säkert betrodda på spelet. Tävlingarna blev inställda!

När Bollnästravet arrangerade V64-tävlingar under fredagskvällen höll Jörgen Berglunds Finnskog Itzy och på att ställa till med en jätteskräll och på vilket sätt sedan! Camilla Olsson hade spår 11 på tillägg och blev kvar i tredje- och fjärdespår runt den första kurvan, körde framåt i tredjespår på publiksidan och utvändigt om tätduon runt den näst sista kurvan, pressade sig till täten på inför den sista kurvan. Moepilen/Lars Throgren återkom över slutrakan och slog sig förbi den sista biten. Det räckte till ett andrapris och tiden på det 6-åriga stoet (som stod i 107,90 i odds) blev det nya rekordet 1.32,0/1660 meter. I det sjätte loppet slutade 4-årige Zitor trea för Rikard N Skoglund i årsdebuten på 1.29,3/2160 meter. Gunnar Gabrielssons häst övertog ledningen efter ett halvvarv sedan framförvarande galopperat. Favoriten Delsbofaks med Ulf Ohlsson anföll halvvarvet från mål, pressade på runt slutkurvan och slog sig förbi med en halv längd.

Inom V65 i Boden under slutade Blås Undan trea för Magnus A Djuse på 1.25,8/1660 meter, bakom en klart förbättrad Guli Storm med Gustav Andersson.

På Bergsåker som körde breddlopp under lördagen slutade Highsurprise Laday med Jonas Martinsson tvåa på 1.18,2a/2140 meter och Eye Candy V.R. med Jan-Olof Johansson trea på 1.18,2a/2140 meter i öppningsloppet. I det sjunde loppet slutade Runaway Train/Martin Åkerlund tvåa på 1.15,1a/1640 meter, medan Cash Life/Jan-Olof Johansson slutade trea på 1.15,3a/1640 meter. Starpoint Legacy slutade trea för Jan-Olof Johansson i lopp 8. Ekipaget var placerat sist, gick en snabb långsida, men kunde inte stå emot starke finnen Superior över slutrakan.

 

När Boden kör V65-tävlingar under fredagen startar Blås Undan som för Magnus A Djuse är favorit i V65-2 från sitt femtespår på tillägg över kort distans. Tuffast emot på papperet är Storsjarmören med Ove A Lindqvist, som har spåret innanför Bror Grönlunds häst.

Únder fredagskvällen arrangerar Bollnäs V64 och två jämtar står på startlinjen.  I det andra loppet har Jörgen Berglunds Finnskogs Itzy spår 11 på tillägg på kort distans för Camilla Olsson. I V64-3 gör Gunnar Gabrielssons Zitor årsdebut för Rikard N Skoglund från ett förstaspår på tillägg. Den 4-åriga hingsten sprang in fina pengar ifjol (229.115 kr på tio starter) och räknas såklart direkt.

På lördagsaftonen kör Bergsåker tävlingar med breddlopp. I det första loppet har Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. med Jan-Olof Johansson nummer 12 bakom bilen över medeldistans. Jan -Olof kör också stallkompisen Digger´s Veni som har spår 2 i det tredje loppet.

Amanda Löfqwists Monster Rainer har spår 1 för Fredrik Jonsson , Arne Westmans Digital Trim spår 3 för Laila Karlsson och Henrik Erikssons Masterofthewind Ås spår 8 för Victor Karlsson bakom bilen i det fjärde loppet.

I det sjätte loppet har Rigumman spår 6 på tillägg över medeldistans för Stig Engstrand. I loppet därefter har Mikael Björklunds Mackie Girl förstaspår för Zeb Jonasson över medeldistans, medan Runaway Train har spår tre för Martin Åkerlund och David Svegårdhs fux Cash Life har spår 6 för Jan-Olof Johansson. Amanda Löfqwists Melizza Girl har spår 5 bakom bilen över medeldistans för Fredrik Jonsson i det åttonde loppet. Anders Djuses Hope Solo har spår fyra över medeldistans för Magnus A Djuse i det sista loppet.

När Leangen körde V65 under måndagskvällen var det några jämthästar i farten. Bäst lyckades Fantom som tvåa i V65-4 på 1.29,8/2160 meter. Efter en seg start, körde Atle Solhus till 1300 kvar i det långt utdragna fältet och landande utvändigt om den ledande favoriten Solfaks med Atle Eggan varvet från mål. De gick ifrån de övriga något och Fantom tryckte på hela vägen, men kom aldrig förbi. Krusen gjorde ett bra lopp som trea på 1.27,1ag/2140 meter i det tredje loppet. Michael von Krusenstierna försökte svara ut favoriten Järvsörappen/Jomar Blekkan inledningsvis, men det blev galopp efter 100 meter. Han ställde sig dock och kördes till och kom sedan ned i andra ytter. Attacken kom till slut och han vann klungspurten bakom Järvsörappen och Vill Solen/Atle Solhus som smugit med invändigt. Rolling Stones gjorde en spännande comeback för Ragnhild Björnbeth och höll upp täten från innerspår, höll uppe ett bra tempo, men var trött över slutrakan och slutade fyra på 1.14,5ag/1640 meter. Vann loppet gjorde Longcat Hanover med Jomar Blekkan.