university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Sportnyheter

När Östersundstravet kör tävlingar under tisdagskvällen är det många hemmahästar på plats (hela 50 stycken till start på åtta lopp) och i programtipset är det idel hemmaekipage rankade etta i tipsen. Secret Of Joy är utsedd som V5-spik i programtipset. Hon stod för ett riktigt starkt lopp i spåren senast och från spår 6 bakom bilen tror jag att Mats E Djuse sätter på jänkarvagnen som hon trivs förträffligt fint med. Formen har varit lite diffus ett tag, men nu ser det alltså bra ut igen. Jag tror att Mats antingen kör till sig ledningen eller så ger han Anna Charlotta Bergströms 6-åriga sto ett passande smyglopp och då avgör hon till slut. Ett annat tänkbart spikförslag är Rigubben med Stig Engstrand som har fina förutsättningar i V5-2. Den enda programförändringen så här långt är att Wild Hot Shot körs av Tamara Skutnabb i lopp 5, V5-3.

Under tävlingsdagen kommer ni som vanligt kunna följa vad som är aktuellt inför tävlingarna med väder- och banprognoser, intervjuer, sista minutenanalyser och -tips, balansinformation och framåt kvällen en direkt resultatrapportering från loppen.

När Rommetravet kör tävlingar under måndagsaftonen har Amanda Löfqwist två ston till start. Först ut är Bella On Tour med Marcus Lilius i V5-3 som har spår 2 bakom bilen över lång distans. I lopp 9, ett lärlingslopp, har Juliana Bore med Marcus Lilius spår 3 (en häst är struken innanför) på tillägg över medeldistans. På tisdag har under lunchen Olle Edfeldts Atlas Vendil med Peter Eriksson spår 4 på tillägg över medeldistans.

När Solänget kör V64 under torsdagen har Daniel Wikbergs 3-åriga ston dragit ytterspåren i V64-3. Jeunesse Boko med John Östman har bricka 7 och Jacqueline Boko med Magnus A Djuse har spår 8 bakom bilen över medeldistans. Mera tur i lottningen hade Malin Löfgrens (som syns på bilden) Arya Karma som för Rikard N Skoglund i samma lopp drog innerspåret. I V64-5 har Tomas B Nilssons Frida Taxam med Magnus A Djuse spår 2 bakom bilen över kort distans. I lopp 3 har Christer Olofssons Sunnan Ebony med Jan-Olof Johansson spår 3 i volten över medeldistans.

När Leangen körde en V65-omgång under söndagskvällen vann Wångens Juni Googen med Andre H Stensen mycket enkelt i V65-öppningen. Ekipaget körde från andra ytter till och övertog ledningen efter 700 meter och dirigerade sedan sällskapet efter behag och vann på det nya rekordet 1.24,8/2160 meter, till 4,66 i odds.

När Hagmyren körde tävlingar tidigare samma dag slutade Ellinea med Ulf Ohlsson trea på det nya rekordet 1.32,7/1640 meter, efter ett lopp i tredje par invändigt.

När Bergsåker körde tävlingar under fredagen inleddes det med två jämtsegrar. Jörgen E Berglunds Vejmo Mys med Ove A Lindqvist tog hem det inledande 3-åringsloppet. Ekipaget var med som trea från början, körde fram utvändigt om ledaren efter 800 meter, övertog ledningen halvvarvet från mål och vann mycket enkelt på 1.34,3/2160 meter, till 5,35 i vinnarodds. I lopp 2 var Oscar Berglunds Jamaraz Boko med Emilia Leo klart bäst. Muscles Hill-sonen kördes successivt fram utvändigt om ledaren, kopplade greppet i slutsvängen och vann mycket lätt på 1.17,2/2160 meter, till 1,57 i odds. I uttagningsloppet till amatör-SM slutade Monica Nilssons Homemade Bourbon med Oscar Berglund tvåa på 1.15,7a/2140 meter efter starka sista 600 meter, men den ledande storfavoriten Andre Agassi med Jimmy H Andersson var för bra.

I helgen är det unghästvisning på Östersundstravet. Sleipner har 34 ekipage som ska visas under dagen vilket är fantastiskt roligt. Travprov sker på stora banan och visning/bedömning sker vid stall 8

Här kan du ladda ner programmet för unghästvisningen

PROGRAM Klicka här

Hålltider

Inskrivning; Tvååringar                          kl. 8.00 – 9.00

Ettåringar                            kl. 8.00 – 9.30

Travprov;   2-åriga ston                           kl. 9.00

2-åriga hingstar                    ca kl. 9.25

Visning/Bedömning                                 kl. 9.45 –     (katalognummer = ordning)

Paus efter 1-årshingstar, ca 30 min       ca. kl. 12.00

Slutomdömen                                             ca. kl. 15.00