ufficio studio 2010 product key cheap windows 8 pro product key cheapest place to buy windows 8

Sportnyheter

Lopp 7-Iceland-20

Drömmer du om att bli världsmästare?

Då ska du spela V75. För fjärde året i rad bjuder ATG in till VM i V75 med 250 000 kronor och en drömresa i travets tecken värd 30 000 kronor i förstapris. Ta chansen!

Premiäråret 2011 vann ju Peter Carlsson från Frösön, 2012 segrade Jan Lundin från Gävle och ifjol blev Dag Bernhardsson från Oskarshamn Världsmästare.

Vem blir Världsmästare 2014?

I fjol deltog 34 100 personer. De tio bästa gick till final. Dag Bernhardsson vann.

- Intresset är stort och det lutar åt lika många deltagare i år, säger Sara Söderberg, projektledare på ATG.

- Den som blir ny ATG-kund senast den 30 oktober får en omgång i rabatt (96 kronor), informerar hon.

Det är enkelt att vara med.

- Allt man behöver är ett ATG-konto samt registrera sig på VM-sajten, www.vmiv75.se. Spelar gör man som vanligt hos sitt ombud eller på atg.se. Hos ombuden måste man vinstbevaka med sitt ATG-kort eller annan legitimation. Man spelar ett system på exakt 192 rader. I slutresultatet räknas de fem bästa omgångarna, fortsätter Sara Söderberg.

Tävlingen pågår i sex ordinarie V75-omgångar, från den 25 oktober till den 29 november. Eskilstunas Extra V75-omgång den 2 november ingår alltså inte.

De nio bästa spelarna i Sverige och den bästa från övriga länder är kvalificerade till semifinal och final som avgörs med en kunskapsbaserad tävling i Stockholm den 5-7 december.

Parallellt med individuella VM i V75 kan spelarna också mäta krafterna med varandra i lagform. Varje lag består av minst fyra och högst fem spelare. Även här av görs semifinal och final bland de tio bästa lagen den 5-7 december i Stockholm. Förstapriset är 150 000 kronor samt en drömresa i travets tecken värd 30 000 kronor.

- Nytt för i år är att finalen kommer att direktsändas i TV i samband med V75-tävlingarna den 6 december, upplyser Sara Söderberg.

Veckovinster och veckopriser  - Varje vecka delas det ut veckopriser i fem kategorier. Den som placerar sig överst i någon av dessa kategorier belönas med en plakett samt 100 kronor insatt på sitt ATG-konto, fortsätter Sara.

I följande kategorier går det att vinna Veckopriser:

  • Överst på topplistan.
  • Antal rätt i aktuell omgång.
  • Antal spikar i aktuell omgång.
  • Högsta odds på spik i aktuell omgång.
  • Veckans ”I rampljuset”, slumpvis utvald deltagare/lag oavsett kategori.

Bli bäst på din ort  - Det är ingen veckotävling, utan här handlar det om att stå distans, att spela alla sex omgångar, för den som är bäst på sin ort efter sex omgångar belönas med ett diplom och 100 kronor på sitt ATG-konto. Här står alltså mycket ära och prestige på spel, betonar Sara Söderberg avslutningsvis.

VM i V75 pågår under följande sex V75-omångar: 25 oktober, Jägersro 1 november, Eskilstuna 8 november, Halmstad 15 november, Solvalla 22 november, Bjerke 29 november, Jägersro

Följ allt på VM-sajten www.vmiv75.se anmäler man sig och på sajten är det också möjligt att göra egna topplistor, chatta med andra V75-spelare i forumet och kolla hur det går för ens kompisar.

Alla startlistor och resultat finns på: www.atg.se www.travsport.se

Mosaique Face JSP 2014

Hjälp oss förbättra besöksupplevelsen på ÖSTERSUNDSTRAVET.

Du som har besökt vår bana den senaste månanden har möjlighet att tycka till om ditt travbanebesök.

Registrera din e-postadress så skickar vi en enkät inom de närmaste månaderna. Du som anmäler dig till panelen kommer att få ett litet antal enkäter via e-post varje år så att vi kan följa utvecklingen av våra publikfaciliteter och de aktiviteter som arrangeras på Östersundstravet.

Klicka på länken till höger här på hemsidan för att lämna din åsikt TYCK TILL

Tack för att du hjälper oss att skapa den travbana du vill besöka i framtiden!

/ Östersundstravet