срочный займ на карту

Sportnyheter

Kurvbild-1

De extra Kval- och Premieloppen som skulle ha körts på lördag kväll innan Ponnytravtävlingarna, är flyttade till MÅNDAG KVÄLL med första start kl. 19.00. Detta p.g.a. boxbrist på lördag kväll då det är väldigt många ponnyhästar som skall starta.

Så här ser startlistorna till loppen ut:

Montékvallopp. Kl.19.00.

2140 m.

1.       Digital Scale – Anna-Charlotta Bergström

 

Premielopp. Kallblod. Kl.19.15.

2140 m.

 1. Åtgård Greta – Carl-Ivar Larsson
 2. Hara Nubb – Per Englund
 3. S.S.Hjördis – Kenneth Olsson
 4. Jobac – Emelie Mörk

 

Kvallopp 1. Varmblod.

2140 m.

 1. Staro Daytripper – L-Å Svärdfeldt
 2. M.T.Furyk – Ida Jonsson
 3. Lucas Runner – Victor Karlsson
 4. Lady Michelle – Magnus Pettersson

2160 m.

 1. Spirit Of Ecstasy – Karin Olofsson
 2. Prosecutor – Erik Gabrielsson
 3. Chippan Tribut – Rikard Skoglund
 4. Cash Life – Jonas Johansson
 5. Bubbel U.N.G. – Daniel Wikberg
 6. Destiny V.G. – Tomas B Nilsson
 7. Cross Banker – Jan-Olof Johansson

 

Kvallopp 2. Kallblod / Premielopp.

2140 m.

 1. Lillakry – Rikard Skoglund
 2. Spilta Elden – Carola Olofsson
 3. Höjdens Daqri – Madeleine Pålsson
 4. Sannpelle Pärlan – Johan Gunnarsson
 5. Karson – Sven Aurstad
 6. Almondo – Mikael Jönsson
 7. Sannpelle Moltas – Kajsa Stina Ångström

2160 m.

 1. Gottjärry – Matts Gottås
 2. Hibopuman – Arne Forsberg
 3. Pinja – Karl Halvarsson
 4. Regent – L-Å Svärdfeldt
 5. Sölvsveds Atlas – Håkan Dahlström
 6. U.Dox – Bengt-Åke Eriksson

2180 m. Premie.

14. Kajsa Karma – Carl-Ivar Larsson

/ Östersundstravet 150625.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det händer mycket på kort tid i semestertiderna som nu är i gång. Den gågna veckan har det varit publiksuccé vid Ovallas årspremiär, hemmastjärnan Sanity har varit i hetluften, och hemmatränare Olle Carlsson har tagit sin 500:e kuskseger i karriären.

OVALLAS ÅRSPREMIÄR

Vi börjar förra lördagen då Ovalla hade sin årspremiär för 2015, och med tur med vädret så lockade dessa traditionsenliga tävlingar över 3000 personer till ovalen. Mycket imponerande!!! Det bjöds även på riktigt bra och spännande tävlingar under eftermiddagen, så spännande att ett av loppen också fick två vinnare. Det var i dagens andra lopp, där Jan-Olof Johanssons NATIONAL GIRL och Malin Löfgrens BOREAS PETES fick dela segern efter en mycket rafflande upploppsduell.

Jan-Olof Johansson vann även med Olle Edfeldt-tränade MALEKEH i det sjunde loppet efter en rykande avslutning och inför lördagens andra tävlingsdag så leder nu Jan-Olof kuskligan med lika många segrar som Bosse Eklöf.

Bosse Eklöf tog sin första Oviksseger med Johan Gunnarsson-tränade JOEL KLIPP som imponerade då han höll undan till lätt och säker seger på storfina tiden 29,7/2100 m, närmast före Rikungen och Can Bo.

Bosses andra dagsseger kom i dagens 9:e och sista lopp där han körde Östersundstravets Kallsvenska-häst ÄNGSBLÄSEN som här gjorde debut för tränare Daniel Wikberg. Ängsbläsen snabbstartade fram till rygg på ledaren Emma Mi, satt sedan kvar där fram till in på upploppet då Bosse styrde ut till attack och Ängsbläsen hade då inga problem med att spurta förbi ledande Emma Mi och vinna på fina tiden 33,6 vilket var tangerat rekord. Vinnaroddset blev 5,16 och segern var värd 10.000 kr, för 99 glada andelsägare.

SANITY.

På måndagen den 22 juni på kvällen var sedan Malin Löfgren med syster Moa på väg till Sundsvall för återbesök hos veterinären för stjärnhästen SANITY men nu ville ödet annorlunda. Strax bortom Bräcke så var olyckan framme då det small till i bussen och körande Moa reagerade blixtsnabbt och stannade omgående vid vägkanten. Systrarna Löfgren tog omgående ut sin ögonsten Sanity ut ur bussen och tog honom långt ifrån bussen. Röken välde ur bussen och den tog eld och brann upp helt. Sanity var nog den som tog det bäst av de inblandade. Han var som vanligt väldigt cool och gick omkring och betade gräs en bit därifrån. Det hela slutade alltså väl, men utan systrarnas snabba handlande kunde det slutat med en katastrof. Nu väntar nytt datum för veterinärbesök för Sanity och därefter får vi också veta lite mera om framtiden för Östersundstravets sagohäst.

OLLE CARLSSON

Så till tisdagstävlingarna på Solänget där Östersundsproffset Olle Carlsson tog en snygg dubbelseger med Jimmy Dillner-tränade ENNOS ZOYA och egentränade REKORD AMOK. Inte nog med att det var en snygg dubbelseger, så var dessutom Ennos Zoyas seger jubileumsseger nr 500 för Olle Carlsson i karriären. I loppet kom seger nr 501 för Olle då han vann med egentränade Rekord Amok. Stort Grattis till 500 kusksegrar i karriären Olle.

/ Östersundstravet 150624.

cost of aldactone online, celexa buy non prescription, sale of fluconazole online, cost of tenormin online, generic zocor