Sportnyheter

När Östersundstravet kör lunchtävlingar under onsdagen är det 21 jämthästar till start, samt fyra som kvalar. Det spås blir 6-8 grader minus och lätt sydlig vind. Inom V4-spelet tror jag lite mera på ett par stycken som jag väljer att spika på förhand, medan ett par lopp känns riktigt svårtippade. Det är en strykning så här långt, i V4-4 genom 8 Tasteofchocolatier. Vi återkommer med senaste nytt med väder- och banprognos, programförändringar, intervjuer, en V4-analys och spelförslag under dagen.

Under onsdagen har vi lunchtrav i Östersund med fem lopp och 20 hemmahästar till start, men det är mera som händer på tävlingsfronten. Dagen före hittar vi jämthästar till start vid lunchen på Bergsåker.

I V4-inledningen på tisdag hittar vi Malin Löfgrens Ylva Li Karma med Magnus A Djuse från spår 2 över lång distans, medan Jan Walléns Rive Rappa har spår 4 och Lars Ångström med Jessica Ångström spår 8 på tillägg. I V4-2 har Amanda Löfqwists Stacksonstacksbore med Magnus A Djuse spår 7 i voltstart över medeldistans. I V4-finalen har Daniel Wikbergs Global Uppermost med Magnus A Djuse spår 10 bakom bilen över kort distans.

När Rommetravet körde tävlingar under fredagskvällen var Oscar Berglunds Mellby Galanga med Emilia Leo på nytt överlägsen i ett montélopp på 1.15,6/2140 meter, till 1,30 i odds. Andrahandsfavoriten Barney Granit med Christina A Hande provade att utmana från ledningen, men var helt chanslös under slutvarvet då Oscars valack stack ifrån. Det var Mellby Galangas sjätte montéseger på åtta försök. Det har blivit två andraplatser också, alla gånger med Emila Leo på ryggen.

Onsdag den 26 Februari är det lunchtrav på Östersundstravet.
Första Start 12:20

Ta med kollegorna, vänner eller familj och få en annorlunda lunch på Spiltas Restaurang med extra spänning och en upplevelse.

Reaxcer bjuder på fri entré och parkering.
Välkomna önskar vi på Östersundstravet

När det är V64-tävlingar på Romme under fredagskvällen har Oscar Berglund med sig två hästar. I V64-finalen har Yrr med Emilia Leo spår 6 bakom bilen över kort distans. I det efterföljande montéloppet har Mellby Galanga med Emilia Leo spår 5 i voltestart över medeldistans.