срочный займ на карту

Sportnyheter

Carisma Mearas 2.

Nu på söndag är det många aktiviteter på Östersundstravet. Dels är det DJURENS DAG i totohallen under dagen, samtidigt som det också är ÖPPET HUS för våra hästar i RIKSTRAVET och KALLSVENSKAN.

Öppet Hus-dagen för våra hästar i RIKSTRAVET (CARISMA MEARAS/SUSANNE OSTERLING) och KALLSVENSKAN (ÄNGSBLÄSEN/DANIEL WIKBERG) börjar kl.11.00. och pågår fram till ca 13.30. där alla andelsägare för resp. häst är inbjudna att träffa sina hästar och prata med hästarnas tränare. Vi kommer under tiden att bjuda alla delägare på Kaffe/saft med bulle, det kommer att finnas ett billigare luncherbjudande på Spiltas Restaurang, dom som vill kommer att kunna gå en tipspromenad, och man kan också bli ATG-medlem under dagen på Spiltas Restaurang. Dessutom kommer det att köras provlopp på stora banan från kl.11.00.

Välkommen till en annorlunda dag på Östersundstravet nu på söndag!

/ Östersundstravet 150903.

om_ostersundstravet

Nu på LÖRDAG den 5 september och SÖNDAG den 6 september är det stortrav på JÄGERSRO travbana i Malmö med dubbla V75-omgånger då det är klassiska loppen SVENSKT TRAVDERBY och DERBYSTOET under söndagen.

Spiltas Restaurang håller öppet för DIREKTSPEL båda dagarna och öppnar kl.14.00. på lördag då det är första start på Jägersro kl.15.10. Till Söndagens V75-tävlingar öppnar Spiltas Restaurang kl.11.30 (mat serveras från 12.00) och det är då första start på Jägersro kl.12.45.

Välkommen till två spännande DIREKTSPELSDAGAR på Spiltas Restaurang!

/ Östersundstravet 150903.

order generic lasix online , celexa buy non prescription, cost of tenormin online, generic zocor, robertamsterdam, trazodone buy online