university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Sportnyheter

Efter att ha visat fin fin form och slagit banrekord här hemma förra helgen var det denna helg läge för ett besök vid Bodens midnattstrav.
Lördagsloppet med fina 100.000 kr i förstapris stod på tapeten och från sitt tillägg över de 2640 metrarna gjorde han abslout ingen besviken.

Urstarke Orlando Triss vann loppet  överlägset på 1.15.7 efter att travat hela sista varvet utvändigt ledande Magiga de Hex.

Stort Grattis till ägare Mats Alander och tränare Oscar Berglund

Anita och Karl-Gunnar Löjdahls fartfyllda 3-årssto Kavata tog en överlägsen seger på Bollnäs i går kväll.
Kavata travade större delen av loppet utvändigt om ledande Untorpa Gel men när 600 meter av loppet återstod tog hon över ledningen, dock med Jan-Olov Perssons blåblodige Björlifix flåsandes strax bakom.
Sista halvvarvet handlade det endast om dessa två hästar och när Björlifix galopperade mitt på upploppet så blev Kavata ensam kvar på banan och kunde vinna med ”många längder” ner till andra häst.

Segertiden med en kort galopp på vägen blev nya rekordet 1.32.7.

Favoritspelade Kampala Kid kostade på sig en galopp från sitt sjundespår bakom bilen så körande Jan-Olof Johansson fick ägna första halvvarvet åt att komma i kapp fältet.
Ut på sista långsidan gick de med i tredjespår och över Leangens långa upplopp var det ingen som kunde stå emot Hammerdalsekipaget denna dag.
Segertiden 1.16.3 på den lite tungsprungna banan och 14000 norska kronor in till ägarinnan Malena Johansson.

Lopp 2
Här fick vi se Bo Torstemo-upfödde Pyrmo vinna överlägset tillsammans med ägare och tränare Martin Lundahl.
Segertiden nya rekordet 1.26.6 över 2160 volt.

Lopp 3
Karolina Tornéus Mellis Akema stod för en femstjärning instans då hon efter ett lopp större delen utvändigt ledaren var knappt slagen av Dencos Moon Kilab.
Tredjeplatsen här togs av Isabell Eriksson med familjens egen Idaho Sund efter att hon från fjärde ytter levererat en rejäl avslutning på loppet.

Lopp 5
V75-1
Gunnar Blomgrens Kennedisa Rollax knep femteplatsen efter ett lopp hela tiden i rygg på ledande och vinnande Survival Kit.
Oscar Berglunds Fitzcarraldo kämpade till sig sista pengarna efter ett lopp i de bakre regionerna.

Lopp 6
V75-2
Familjen Djuses Hope Solo bärgade fjärdeplatsen i ett lärlingslopp för Magnus A Djuse på fina 1.13.8 2140 auto.
Här var Mats E Djuse trea med Lars Wikströms Amazing La Marc

Lopp 7
V75-3
Jämtlandsägde (Stall Clayton HB) och uppfödde (Solveig Johansson) Marlon Don Vici spurtade sylvasst fram till tredjeplatsen på nya rekordet 1.12.6 1640 auto.

Lopp 8
V75-4
Bo Torstemo-uppfödde/ägde Pydin stark tvåa på 1.23.2 efter ett snabbt slutvarv och en liten galopp på vägen.
Tränar gör sonen Niclas Torstemo.

Lopp 9
V75-5
Här fick vi se helgens snabbaste segertid 1.10.7 då Magnus Träffs Queer Fish (bilden) svarade för ett svettigt slutvarv i spåren och rundade hela fältet fram till en säker seger före Robert Berghs Balfour.

Lopp 12
Här var det ren och skär uppvisning från Daniel Wikberg och Stall Släggans 3-årige Weekend Fun.
Jomar Blekkan rattade omgående Weekend Fun till ledningen och efter 15.7 första varvet så var det fulla spjäll och 09.5 sista 500 vilket medförde att marginalen ner till tvåan Benedictus blev hela 7 längder.
Segertiden för Weekend Fun blev ruskigt fina 1.13.5 över 1640 volt vilket är nytt banrekord för 3-åringar på Östersundsovalen.

2007 lämnade han Östersund för Sundsvall. På lördagen var Per Linderoth (bilden) tillbaka på sin gamla hemmabana och vann Jämtlands Stora Pris med lånestyrningen Västerbo Highflyer. – Det är det största loppet här hemma som jag sett sedan jag var 14 år, men aldrig haft några framgångar i. Klart att man blir sentimental, sa Linderoth som togs emot av mamma Anki och pappa Bertil efter loppet.

Östersundstravet frångick konceptet med midnattstrav det här året och runt 18.30 var storloppet Jämtlands Stora Pris igång med tio fina hästar bakom bilen. Per Linderoth körde Västerbo Highflyer åt Daniel Redén, Solvallatränaren som vann loppet i fjol med Call Me Keeper och i år hade tre hästar med i lördagens huvudnummer.

Västerbo Highflyer är en av de snabbaste hästarna i Europa bakom bilen och Linderoth behöll enkelt ledningen från innerspåret. Adrian Kolgjini parkerade utvändigt med Mosaique Face och varvet passerades på behagliga 1.12,5. Det var först i sista kurvan det började hända något. Kolgjini lät där Mosaique Face gå för fullt och man var riktigt närgångna när galoppen kom 250 meter från mål. Västerbo Highflyer hade självfallet inga problem att kliva undan till segern i Jämtlands Stora Pris där 700 000 kronor delades ut till vinnaren.

Populär hemmapojk

Per Linderoth valde Sundsvall som sin stationeringsort för några år sedan och har bland annat vunnit Stochampionatet sedan flytten.

– Det låter tråkigt att säga det, men att få vinna det loppet med egentränade Blended Scotch är större. Men det här smäller jättehögt. Jag växte upp i den här stan och känner mycket folk. Det var fantastiskt skönt att få köra den här hästen åt Daniel och få komma hem och vinna i dag, sa Per Linderoth som firades rejält i och omkring vinnarcirkeln efter loppet av hemmapubliken.

Tvåa i loppet från andraparet utvändigt slutade Spring Erom, trea från ledarens rygg blev On Track Piraten.

”Var segern som rök”

Adrian Kolgjini var loppets store förlorade. Mosaique Face hakade i konkurrentens vagn och galopperade bort en säker seger menade han.

– Linderoths häst bryter ut och jag blev tvungen att parera i ett känsligt skede. Det var till hundra procent segern som rök – jag hade allt kvar i min, sa Adrian Kolgjini.

Mikael Wikner, Kanal 75