срочный займ на карту

Sportnyheter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kväll gör sagohästen Sanity superintressant comeback efter lång frånvaro. Sanity som gjorde sin senaste start på Solvalla i November hade som plan att tävla i Frankrike under vintern men av det blev det tyvärr inget då Sanity blev skadad och fick återvända hem till Sverige. Sedan en tid tillbaka har Sanitys tränare Malin Löfgren flyttat tillbaka till Jämtland och Oviken, och Sanity är därmed Östersundshäst igen inför kvällens comeback. Sanity och Malin har varit inne på Östersundstravet två gånger den senaste tiden och vid båda tillfällena så har Sanity sett mycket löpsugen ut. Malin har också varit väldigt belåten med ”Svantes” förberedelser inför comebacken, och fungerar han bara bra i kvällens comeback så är målet att kunna vara med i Jämtlands Stora Pris om en dryg vecka.

I kväll är det alltså dags för comeback för 10-miljonershästen och comebacken sker på Bergsåker i lopp 5 som beräknas att starta ca 19.58. Sanity stöter på tufft motstånd i form av bl.a. Daniel Redens Shaq Is Back som också återkommer efter lite frånvaro. Sanity startar från startspår 9, och har därmed en finfin rygg på Daniel Redens Shaq Is Back som startar från startspår 2. Så här ser startlistan till kvällens lopp ut:

Lopp 5. V5-1. Start 19.58. 2140 m. Autostart.

 1. Brianson – Ingvar Nyberg
 2. Shaq Is Back – Daniel Reden
 3. Air Gunner – Per Linderoth
 4. Angelo – Mattias Djuse
 5. Rocky Race – Leif Witasp
 6. Krångel – Natalie Blom
 7. B.B.S.Manadrino – Ove A Lindqvist
 8. You Bet Hornline – Robert Bergh
 9. SANITY – ULF ERIKSSON
 10. Notre Crown – Ulf Ohlsson
 11. Trustworthy Ås – Henrik Svensson
 12. Calvados Crane – Peter Eriksson

/ Östersundstravet 150528.

marknad_reklamskylt(2)

Vid gårdagskvällens tävlingar på Hagmyren i Hudiksvall så blev det en ny jämtseger genom Bror Grönlund-tränade SMITA UNDAN som var oerhört bra då hon vann lopp 7, V5-3, smått överlägset tillsammans med Victor Karlsson. Smita Undan började i tredje utvändigt, redan 1500 kvar så styrde Victor Karlsson på i tredjespår och sedan höll hon farten klart bäst av alla till plättlätt seger på tiden 31,7/2140 m. Segern var värd 12.000 kr, och vinnaroddset blev 8,99. Detta var Smita Undans andra årsseger och i prispengar har det hittills blivit fina 54.050 kr.

Bror Grönlund hade även Trippa Undan till start i lopp 3 där hon var storfavorit till 15 för tio. Nu slutade Trippa Undan trea bakom Kremelina Best – Hans-Åke Johansson som vann på fina tiden 26,3/2180 m, närmast före Närbyjänta 26,3/2180 m, och Trippa Undan som noterade tiden 26,1/2200 m. John Östman körde och tredjeplatsen var värd 7.000 kr.

Av övriga jämthästar denna kväll så lyckades Mikael Molin-tränade Quebec Frontline bäst med en andraplats i lopp 2 på nya rekordet 17,5/2160 m, bakom 9 Västerboblackmoney som vann loppet lätt med fyra längder på tiden 17,2.

/ Östersundstravet 150526.

no prescription finasteride online, generic cefuroxime no prescription australia, buy cefuroxime purchase, buy pioglitazone purchase, ceftin buy non prescription, cost of aldactone online, generic fluconazole no prescription australia