university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Spelstöt blev 19-miljonersbugg!

0 Comments 📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Trav 🕔06.september 2014
Spelstöt blev 19-miljonersbugg!

Det stora samtalsämnet vid fredagskvällens travtävlingar på Östersundstravet var ingen sportslig prestation, utan det det var i stället det anmärkningsvärda platsspelet i kvällens åttonde lopp som var i fokus.

I lopp 8 vid Östersundstravet uppmärksammades ett märkligt spelmönster.

Vad som först sades vara en insats på 19 miljoner kronor från USA förklaras nu som en ”bugg”.

– Vi väntar på klartecken från ATG att insatsen är gjord på ett korrekt sätt. Men teoretiskt handlar det om ett spel på 19 miljoner kronor som är gjort på tre hästar, sa Jan Quicklund då.

Utbetalningarna från lopp 8 stoppades för alla spelformer när Östersundstravet väntade på svar från ATG, som tillhandahåller allt spel på trav och galopp i Sverige.

Senare under kvällen kom besked och tävlingarna, som tillfälligt stoppades, kunde återupptas.

– Jag har pratat med ATG som säger att de aldrig varit med om en liknande bugg. Det är något som har blivit fel i samband med ett utlandsspel. Felet ligger inte hos oss på banan, säger Jan Quicklund.

Och informationen om spel från USA?

– Det var den första informationen vi fick. Det är tråkigt att ett sådant systemfel ska kunna ställa till det här. ATG uppmanar alla som har frågor att höra av sig till dem.

När utbetalningarna från lopp 8 startade var platsoddsen justerade.

 

Sportsligt sett var Bollnästränaren Thomas Lönn och Östersundsamatören Jonas Johansson bäst under kvällen med varsin dubbelseger.

Thomas Lönn hade två storfavoriter i loppen 3 och 4 i form av 5 Noblesse D’Inverne och 4 Deöectable Ås som båda vann sina lopp plättlätt sedan Thomas kört tidigt till ledningen och sedan ryckt undan till lätta segrar.

Jonas Johansson tog sin första seger för kvällen med kapable 10 Aloxe i V5-3 där han efter ett fint lopp i tredje ytter kunde spurta till lätt och säker seger efter attack på sista långsidan. Nu vann Aloxe på tiden 15,9 med en halv längd före 3 Oviraptor Rex och 5 Front Life.

Jonas fullbordade sin första dubbelseger med 6 Rebeval i V5-finalen där han påpassligt körde fram till ledningen varvet kvar då tempot i loppet var väldigt lågt. Rebeval höll sedan farten starkt ända hem till säker seger på 15,2 närmast före 5 Penny Of Man och 9 Cuba Cohiba.

Överraskningsseger blev det även i öppna V5-2 där norska hästen 1 Vildeli var bara bäst för Wången-eleven Wenche Evenshaug. Efter ett lopp i tredje invändigt kom hon loss på sista långsidan, övertog ledningen in i slutsvängen och höll sedan farten starkt ända hem till lätt seger på 29,6, närmast före favoriten 9 Bläs Linus och 2 Eulalius.

I V5-4 var Solängets Team Andelshästen 6 Lottmar bara bäst. Sedan körande Björn Karlsson tryckt sig till ledningen in i första svängen var det bara en häst på banan. Efter en rykande snabb avslutning vann Lottmar mycket lätt på fina tiden 26,8/1640 m, närmast före mycket förbättrade 13 Arvingen och 1 Sandalen. Stort Grattis säger vi till andelsägarna till Lottmar som tävlar för Solänget i tävlingen ”Kallsvenskan”..

Rätt V5-rad: 4 – 1 – 10 -6 – 6 . 39 system med 5 rätt får 4.491 kr.

Rätt V4-rad: 10 – 6 – 6 – 5. Utdelning: 250 system med 4 rätt får 245 kr.

Rätt V3-rad: 6 – 5 – 7. Utdelning: 1.679 kr.

/ Östersundstravet 140905.

Liknande Artiklar

I sista stund – inför kvällens tävlingar

I sista stund – inför kvällens tävlingar

Här får du sista snacket inför tävlingarna i Östersunds ikväll. Vädret är toppen och det blir säkerligen fina tävlingar ikväll!

Läs Mer

Inga Kommentarer

Ledsen, inga kommentarer!

Just nu finns inga kommentarer.

Skriv Kommentar

<