university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Skrällchanser på lunchen i Bergsåker

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔08.januari 2019
Skrällchanser på lunchen i Bergsåker

exNär Bergsåker arrangerar lunchtrav under onsdagen har vi nio jämthästar till start och även om de inte är favoriter som är det flera intressanta formkort som kanske kan skrälla till!

I V4-öppningen kommer Maria Rönnings formstarka Björnivar till start från spår 4 i volten över medeldistans för Mats E Djuse. Behöver nog en del klaff på vägen, men han är absolut värd att passa!

Stallkompisen Julius T.J. spurtade storstilat senast och kommer nu ut i V4-4 från spår 7 bakom bilen över medeldistans för Victor Karlsson. Det är tre jämthästar till med här genom Anna-Lena Göranssons Illmakeittheeasyway som har spår 10 för Clara Jonasson, Anna Charlotta Bergströms Secret Of Joy (som också avslutade vasst senast) som har spår 14 för Rikard N Skoglund samt Fredrik Norredahls Aldorassa som har spår 15 för Mats E Djuse.

Michael von Krusenstiernas Crusable har spår 4 i volten för Henrik Svensson i V4-2, medan Marie Lönns Bear Ayana har spår 5 för Victor Karlsson, över medeldistans.

Red Isac reparerade en startgalopp på ett jättebra sätt senast för  Lars-Åke Svärdfeldt (på bilden) och den här gången har ekipaget spår 5 bakom bilen över medeldistans i V4-3. Utvändige Tsar Brodde är en bra favorit för Rikard N Skoglund, men spets och släpp av ”Svärdan” eller annan vilsam löpning så kanske Red Isac äntligen kan sitta där!

Anna-Lena Göransson har också med Imakeitaflirtwithyou från spår 10 bakom bilen över medeldistans i lopp 5, även hon med Clara Jonasson i vagnen.

 

Liknande Artiklar

Bussresa till Hotingtravet

Bussresa till Hotingtravet

Fredag den 12 juli anordnar Östersundstravet en resa till Hotingtravet i samarbete med SPF Seniorerna Östersund och Ångermanlands Gille. Hoting

Läs Mer