university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Resultatkommenterarer 6 augusti 2018

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav, Uncategorized 🕔07.augusti 2018
Resultatkommenterarer 6 augusti 2018

Här följer kommentarer till tävlingarna på Östersundstravet den 6 augusti 2018.

Lopp 1: Staro Fighter tredje ytter, på 400 kvar, rejäl avslutning till en säker seger. Etosha Boko andra ytter, fram utvändigt ledaren 1100 kvar, kopplade greppet, men kunde inte stå emot till slut. Cameron Dream tidig galopp och tappade många meter, ifatt och sist invändigt, ut ett par spår inför upploppet och avslutade rejält. Outrunner fjärde ytter, med i rygg 400 kvar, avslutade godkänt i fjärdespår. Martha Lou tredje inner, ut i slutkurvan och höll farten över slutrakan. Rekord Amok övertog ledningen tidigt, fick dra ned på tempot, stod emot tryck över den sista långsidan, men hade inget att svara med till slut.

Tempo: första 500 1.15.6 (3 Rekord Amok), 1000 1.17.6 (3 Rekord Amok), sista 500 1.13.5

Lopp 2: Invented Sund fjärde ytter, stöttes ut varvet kvar, med i rygg på långsidan och utvändigt ledaren i slutkurvan, kopplade greppet tidigt och vann mycket lätt. Mr Charming utvändigt ledaren, avlöst efter 500 meter och andra ytter, svarade anfall inför den sista långsidan, utvändigt ledaren halvvarvet från mål och övertog då denne galopperade, höll farten väl men kunde inte stå emot vinnaren. Epsilon Sisu tredje inner, kom fram i slutkurvan och spurtade bra. Carlos Goldie långt bak i kön, avancerade 1100 kvar, fick svar och kunde inte vara med i tempoökningen på den sist alångsidan, kvar i tredjespår och höll farten väl in i mål. Crazy Man Ås fjärde inner, kom fram i slutkurvan och höll farten i skymundan. Naraja J. sist utvändigt, med i ryggar i tredjespår under slutvarvet och höll positionerna väl till slut. Valentino Demi till ledningen, galopp 400 kvar.

Tempo: första 500 1.13.2 (5 Valentino Demi), 1000 1.17.8 (5 Valentino Demi), sista 500 1.12.1

Lopp 3: Röyns Stjernen kort galopp men fram i ryggen på ledaren, ut 900 kvar och pressade sig till täten på den sista långsidan, svarade sedan säkert attackerna till slut. Joel Klipp snabb start och med som fjärdehäst under inledningsvarvet, bra långsida och utvändigt ledaren i slutkurvan, kom aldrig förbi. Järvsö Jansing först i andraspår inledningsvis, tredje ytter då framförvarande gick ut ett spår i kön fram invändigt på den sista långsidan och höll farten utan chans mot toppduon. Bonaldo fjärde ytter, fram i rygg på den sista långsidan, kunde inte inte riktigt haka på och förlorade en tät strid om trejdepriset. Tåga Kongen sist utvändigt, försökte gå med i ryggar på den sista långsidan men kunde inte haka på i det uppskruvade tempot, spurtade bra över slutrakan men var för sent ute. Minessa med långt framme invändigt, ut ett spår in mot den sista långsidan men orkade hänga på de i toppen till slut. Källdals Laura ledningen med många meter, överflygad på den sista långsidan och galopperade.

Tempo:första 500 1.30.0 (1 Källdals Laura), 1000 1.29.1 (1 Källdals Laura), sista 500 1.24.2

Lopp 4: Cash Life utvändigt ledaren, avslöst efter 800 meter, fritt fram 600 kvar och svarade attacker, kopplade greppet in mot upploppet och stack ifrån till en klar seger. Tally Ho andra ytter, tredje ytter efter 800 meter, fram i rygg i andraspår, fick chansen 150 kvar och avlutade godkänt. Conway City Ås i kön, fram på den första långsidan och utvändigt ledaren i den andra kurvan, övertog ledningen på den sista långsidan, slagen in mot upploppet, men höll farten relativt väl. California fjärde ytter, svarade attack 900 meter från mål, kvar i tredjespår utvändigt om tätduon, höll farten väl till slut utan chans på segern. Red Isak tredje inner, tappade position på den sista långsidan, kunde inte haka på riktigt in i slutkurvan, men spurtade bra över slutrakan. Hiason Arvells dök till ledningen i ett bra tempo, travade allt sämre och galopperade på den sista långsidan.

Tempo: första 500 1.13.0 (6 Hiason Arvells), 1000 1.16.3 (6 Hiason Arvells), sista 500 1.14.2

Lopp 5: Sölvsveds Atlas med i kön i ryggar, snabb attack från slutkurvan i fjärdespår och kopplade greppet mitt på upploppet. Torita med som trea på innern, upp som två inför upploppet och slog sig förbi den invändigt, men utan chans mot vinnaren. Karson fram i andraspår, ut i tredjespår in slutkurvan och avslutade godkänt. Espe Vilde sist utvändigt, ut flera spår i slutkurvan och spurtade vasst över slutrakan. Inga Ålj med i fjärde inner, ut i ett spår i slutkurvan, hängde på till maxutdelning. Nygårds Helga ledningen, släppte efter 700 meter, övertog och stack ifrån i slutkurvan och början av upploppet, men bromsade till rejält till slut.

Tempo: första 500 1.33.7 (1 Nygårds Helga), 1000 1.29.7 (5 Anna i Kärret), sista 500 1.32.0

Lopp 6: Panic In Detroit till ledningen in i den första kurvan, höll ett jämnt tempo, höll undan säkert. Crusable fjärde ytter, med i ryggar under slutvarvet, ned i tredje inner, ut mitt på upploppet och sköt till rikgit bra den sista biten. Melody Road tredje inner, ut ett spår 700 kvar och fram utvändigt om ledaren. Unreal snabbstart, rygg ledaren, fast med till synes krafter i behåll. Mellby Galigo tredje ytter, till attack varvet kvar, fram i andra ytter på långsidan, kunde inte haka på till slut.

Tempo: första 500 1.17.4 (7 Panic in Detroit), 1000 1.17.9 (7 Panic in Detroit), sista 500 1.19.5

Lopp 7: Helmers Beda bra start och direkt fram i tredjespår fram utvändigt ledaren, övertog efter 600 meter, bestämde efter behag och stack ifrån till slut. Rigubben bra iväg, rygg ledaren. Veks ut inför upploppet och avslutade bra, utan chans på segern. Stjärnefrid utvändigt om ledaren, höll uppe farten berömvärt. Nitroglycerin invändigt i kön, kom fram successivt under slutrundan och gick fort en bit in på upploppet, men rumplade till lite och tappade lite fart. Alla övriga hästar galopperade. Lassbyns Heta Lina snabbstart, galopp efter 600 meter och tappade mycket mark, sedan med invändigt i kön och hängde på bra i skymundan.

Tempo: första 500 1.35.6 (6 Zirro), 1000 1.35.2 (8 Helmers Beda), sista 500 1.33.2

Lopp 8: Kaksi kunde inte spetsa inledningsvis, men övertog efter ett knappt halvvarv, drog undan i flera längders ledning och stack enkelt undan till slut. Slotts Rappa med i ryggar i andraspår, först utvändigt 900 kvar, upp som tvåa på den sista långsidan, prova att komma ifatt ledaren vilket inte gick men klar tvåa. Gran Victoria fram som fyra, galopp efter 400 meter, tappade mycket position, fram i tredje ytter, kunde inte haka på vid tempoökning knappa varvet kvar, men svarade utvändig häst under slutrundan och höll uppe farten väl. Knallhatten fram i andraspår, uppe som tvåa i den näst sista kurvan. Hibovalle kort galopp efter 50 meter, provade i spåren under slutrundan, blev utsvarad, ny galopp 700 kvar, återkom och höll farten godkänt.

Tempo: första 500 1.35.6 (1 Kaksi), 1000 1.32.7 (1 Kaksi), sista 500 1.36.7

Lopp 9: Alvena Urläcker fjärde ytter, kom fram i i andraspår ytter,  fick anfallsorder i den sista kurvan och spurtade till en säker seger. Aldorassa fjärde ytter, till attack efter 700 meter och övertog täten 1100 kvar, drog undan och ledde med några längder in på upploppet, höll farten godkänt men fick ge sig till slut. Laurentius Cash In tredje inner, kom ut ett spår på den sista långsidan, till attack från slutkurvan i tredjespår och spurtade riktigt rejält. Upper Class i andraspår, fram successivt och uppe som tvåa i slutkurvan, höll mest farten till slut. Cankus Quid kön i andraspår, kunde inte haka på i tempoökningen på den sista långsidan, men kom tillbaka bra till slut.

Tempo:första 500 1.21.0 (10 Alvatap Jevi), 1000 1.20.3 (10 Alvatap Jevi)
sista 500 1.18.5

 

Toppen

* * * Invented Sund såg riktigt fin ut och fler segrar lär vänta!

* * Cash Life var riktigt rejäl för dagen och stack undan enkelt till slut!

* Helmers Beda gav ett rejält intryck och kan säkert vinna flera lopp framöver!

Nästa Gång

* Cameron Dream såg riktigt fin ut efter galoppen, spurtade snabbast av alla och passas framöver!

* Espe Vilde kom för illa till, men avslutade riktigt bra och Erika Rosén Eriksson kan säkert vinna flera lopp med henne framöver.

* Lassbyns Heta Lina såg fin ut barfota och gick riktigt bra i skymundan vid en stor rekordsänkning, trots en stor galopp.

 

 

 

 

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer