university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Resultatkommentarer till Östersundstravets tävlingar den 11 maj

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔16.maj 2018
Resultatkommentarer till Östersundstravets tävlingar den 11 maj

Här ser du kommentarer till loppen vid Östersundstravet den 11 maj 2018.

Lopp 1: Aramis Hornline bra iväg som tvåa, tryckte sig till täten efter ett drygt halvvarv. Fick tryck från slutkurvan och höll undan på ett ärligt sätt. Julia Gold tredje inner, ut ett spår 1100 kvar, avancerade framåt på den sista långsidan, uppe utvändigt om ledaren i slutkurvan och såg ut att koppla greppet in på upploppet, men blev utkontrad och fick ge sig med en nos. Guiseppe Boko med som trea, kunde inte svara attack på den sista långsidan, men höll uppe farten väl bakom toppduon. K.K.Sugarcane till täten, fick släppa på den första långsidan. Hängde med till maxutdelning. Abaz America tredje ytter, kunde inte haka på från den sista långsidan.

Tempo: första 500 1.13.4 (7 K.K.Sugarcane), 1000 1.14.7 (8 Aramis Hornline), sista 500 1.16.7

Lopp 2: Sohlbusan dök till täten, släppte efter 600 meter, övertog spets igen i den andra kurvan. Ökade tempot under det sista halvvarvet och höll undan knappt. Alsaker Jörgine fram invändigt som fjärde häst, fram som trea 900 kvar och i andraspår sökte sig allt närmare ledaren in mot upploppet och utmanade om segern, utan att ta sig förbi. Ada K.K. rygg ledaren, övertog ledningen på den första långsidan, släppte in mot kurvan. Hängde på så gott han kunde. Hagå Ida utvändigt om ledaren, galopp efter 100 meter, sedan fram invändigt hela vägen och höll farten väl på avstånd. Nygårds Helga framme tidigt som trea invändigt, men kunde inte haka på under slutrundan. Gott Klirr snabb start och var i ledningen efter 600 meter, galopperade 100 meter senare, ny galopp vid utgången av den andra kurvan, fram igen men galopperade på nytt 800 kvar och diskades. Startgalopp på betrodda Minifaks.

Tempo: första 500 1.39.0 (6 Sohlbusan), 1000 1.36.2 (6 Sohlbusan), sista 500 1.30.6

Lopp 3: Holens Aquavit seg iväg, men kördes till efter en bit och var i ledningen efter drygt 100 meter, fick släppa efter ett varv. Fram 600 kvar och ryckte till sig en klar ledning, tröttnade något på slöutrakan, men höll undan knappt. Chevell rygg ledaren, tredje inner efter ett varv, fram som tvåa in i den sista kurvan och avslutade raskt utan att hinna fram. Crusable sist iväg, kördes till på den första långsidan, utvändigt ledaren efter 700 meter, pressade sig till täten efter ett varv, kunde inte svara attack 600 kvar, men höll uppe farten väl in mot mål. Kiss Me tredje ytter, med anfall i rygg på den sista långsidan, provade i tredjespår i slutkurvan men kunde inte ta något på täten i den snabba avslutningen. Epsilon Sisu andra ytter, till attack på den sista långsidan och gick bra en bit men spurtade ebbade ut.

Tempo: första 500 1.21.8 (6 Holens Aquavit), 1000 1.20.5 (10 Crusable)
sista 500 1.15.5

Lopp 4: Järsvörappen sist utvändigt hast attack på den sista långsidan och fram i rygg ledaren, vilade till in på upploppet och slog sig förbi säkert till slut. Vill Solen andra ytter, utvändigt ledaren varvet kvar, övertog täten på den sista långsidan. Höll farten väl, men kunde inte svara vinnaren. Järvsö Jansing tredje inner, ut ett spår 800 kvar, fram i andraspår som trea, höll sin position hela vägen in i mål. Qvartin tredje ytter, fram i andraspår hela vägen och höll farten väl. Moeses fjärde inner, ut ett spår i slutkurvan och avslutade väl i skymundan. Viggjerva rygg ledaren, ut ett spår i slutkurvan och höll farten. Prins Tom kördes direkt till täten, trött på sista långsidan och tappade mycket.

Tempo: första 500 1.27.8 (9 Prins Tom*), 1000 1.26.2 (9 Prins Tom*)
sista 500 1.26.6

Lopp 5: California fjärde ytter, sökte sig framåt i kön från 800 kvar, fick en rygg att gå i fram till 350 kvar, ut i fjärdespår och såg ut att ha jobbigt att hinna fram, men svarade utvändigt häst och satte nosen först över linjen. Valnes Heidi till ledningen, såg fin in mot upploppet och höll farten väl, men kunde inte stå emot en som spurtade vasst långt ute i banan. Imflirtingwithyou över inledningsvis och backes sist, med invändigt, ut i rygg på vinnaren i slutkurvan och spurtade raskt över slutrakan. Naraja J. andra ytter, blev kvar där länge med sköt till fint då chansen kom. Seneca T.B. utmanade om ledningen, rygg ledaren, fick chansen men orkade inte utmana.

Tempo: första 500 1.13.3 (4 Valnes Heidi), 1000 1.16.8 (4 Valnes Heidi)
sista 500 1.16.4

Lopp 6: Vertigo Knekten M fjärde ytter, på dryga varvet från mål, övertog in mot slutkurvan och höll säkert undan. Järvsöfjellan tredje ytter, med i rygg i tredjespår på den sista långsidan, utvändigt ledaren i slutkurvan men galopperade kort och tappade position, återkom med en vass avslutning, Minessa andra ytter upp som trea i slutkurvan och avslutade godkänt. Omar Blessa till ledningen, orkade inte stå emot halvvarvet från mål men höll farten ok som fyra. Kashmir med invändigt i kön, med i ryggar fram till slutkurvan, avslutade hyggligt i skymundan. Lome Tornado utvändigt i kön, försökte följa i rygg i tredjespår under slutvarvet men kunde inte riktigt haka på och höll bara farten till slut.

Tempo: första 500 1.31.5 (4 Omer Blessa*), 1000 1.30.2 (4 Omer Blessa*), sista 500 1.29.4

Lopp 7: Bella On Tour med invändigt som fjärde häst, ut i andra ytter 400 kvar, ut till attack i slutkurvan och kopplade tidigt greppet på de invändiga. Valley Ivan med inledningsvis, fram utvändigt ledaren på den första upploppsrakan, pressade på under den sista långsidan och tog sig förbi invändiga den sista biten, men chanslös att stå emot vinnaren. Assault ledningen, uppvaktad under slutvarvet och höll godkänt till sista totoplatsen. Fux Butan invändigt i kön, avslutade i tredjespår fint till ett delat fjärdepris. Black Butan tredje inner och senare rygg på ledaren, hängde på till maxutdelning. Tweener med i kön, hakade på till maxutdelning.

Tempo: första 500 1.15.7 (1 Assault), 1000 1.17.3 (1 Assault), sista 500 1.12.8

Lopp 8: U.R.Faxe andra ytter, på i tredjespår in mot slutkurvan, kopplade enkelt greppet och vann med en längd. Vervinn övertog ledningen in mot den första svängen och svarade tryck fram till den utvändige galopperade, stod emot länge. Bjönnum Fröya utvändigt i kön, avancerade i tredjespår på den sista långsidan, upp i rygg på vinnaren inför slutkurvan och hängde på denne bra hela vägen in mot mål. Gärdsjö Maks utvändigt om ledaren, Lill Micke tredje inner, tappade lite position in mot slutsvängen då framförvarande tröttnade, men kom förbi denne och avslutade bra. Zitor rygg ledaren, trött på den sista långsidan. Tidig galopp för betrodde Åstad Marcus.

Tempo: första 500 1.21.7 (2 Vervinn), 1000 1.25.9 (2 Vervinn), sista 500 1.26.9

Lopp 9: Mariluck utvändigt om ledaren, kopplade greppet i slutkurvan och vann säkert. Jack Zon ledningen i ett bra tempo, kunde inte stå emot vinnaren men höll farten väl. Sono Di Pa i kön, med i ryggar i tredjespår på den sista långsidan, eget anfall på upploppet men kunde inte utmana. Derby Destino tredje ytter, kvar i andraspår på den sista långsidan, ut i slutkurvan och spurtade rejäl längst ute i banan. Jazza Håleryd tredje inner, kom fram i slutkurvan och fick maxutdelning.

Tempo: första 500 1.10.8 (3 Jack Zon), 1000 1.13.0 (3 Jack Zon), sista 500 1.13.3

Lopp 10: Myrsjös Stalo invändigt i kön i ett utdraget fält, fram som trea varvet kvar, utvändigt ledaren på den sista långsidan, kopplade greppet den sista biten. Guli Orkan i kön, med i ryggar i tredjespår varvet kvar, snabbt fram som trea in i slutkurvan, avslutade snabbt i tredjespår men nådde aldrig upp vinnaren. Lille Vilma bra fram och hamnade utvändigt om ledaren, pressade sig till täten 700 kvar, ledde länge men orkade inte stå emot den sista biten. Moetiv i kön, med i tredjespår i ryggar under det sista varvet, höll farten väl i skymundan. Lill Kristina med som sjätte häst, andra ytter 1600 kvar, ned ett spår in i slutkurvan och höll farten godkänt.

Tempo: första 500 1.36.2 (4 Björkly Kvikka*), 1000 1.33.7 (4 Björkly Kvikka*)

Lopp 11: Soul Tan direkt till täten, bestämde tempot, fick tryck halvvarvet från mål och då den utvändigt tappade travet ryckte han ifrån med flera längder, höll undan säkert. Alfred Zonett rygg ledaren, kunde inte vara med i tempoökningen runt slutkurvan, men kom tillbaka fint på upploppet. Tredje inner, kunde inte vara med i temposkärpningen men hängde på till maxutdelning. Andra ytter, tappade ett par längder, då framförvarande häst tappade travet halvvarvet från mål, återkom på ett bra sätt.

Tempo: första 500 1.17.6 (3 Soul Tan), 1000 1.21.0 (3 Soul Tan) sista 500 1.12.7

Liknande Artiklar

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

När Umåker kör V64 uunder tisdagskvällen startar Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. i V64-öppningen, ett stolopp för Magnus A Djuse från

Läs Mer