university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Ove A Lindqvist tog hem championatet i Hoting

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔13.juli 2018
Ove A Lindqvist tog hem championatet i Hoting

I fredags var det finaldag i Hoting med lunchtävlingar. Nedan följer en rapport från tävlingsdagen.

I V65-öppningen visade Strong Will att insatsen från senast inte var en tillfällighet. Rikard N Skoglund lyckades starta snabbt, hitta en bra position, körde till 1000 kvar och pressade sig till täten på den sista långsidan för att senast vinna överlägset! Därmed var Rikard och Ove A på tre segrar vardera i championatet! I V65-2 vann storfavoriten Eik Odin hur lätt som helst för Atle Solhus från ledningen.

Outrunner med Stefan Edin fick en snäll resa i V65-3 och vann säkert efter en fin avslutning. Järvsötekno spurtade bäst i V65-4 och vann säkert för Ove A Lindqvist. Därmed blev Ove ensam i täten till championatet igen. Lokets häst Cali Maks var klart bäst i V65-5 och vann enkelt för Jan Norberg. I V65-finalen spetsade Widebay´s Cash med Viktor Brodin efter några omstarter och vann hur enkelt som helst. V65 gav 6.177 kr på sex rätt och 200 kronor på fem rätt.

Bellatrix May skrällde i det sjunde loppet för Ove A Lindqvist efter ett lop i tredje ytter och anfall på en sista långsidan. På så vis säkrade han i realiteten körsvenchampionatet på Hotingtravet år 2018.

Aldorassa tog hem lopp 8 för Lars-Åke ”Svärdan” Svärdfeldt från ledningen. I lopp 9 vann Hallsta Molly för Magnus O Jonsson efter att har pressat utvändigt om ledaren i ett varv och ha övertagit täten drygt 1000 meter från mål. Avslutningen togs hem av Texas Killer Zenz med Mathias Andersson.

 

Liknande Artiklar

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

I SAMARBETE MED HÄSTSHOPEN   Lördag 9/3 drar vi igång årets 2-årsserie. Det kommer att bli åtta tillfällen med final 12/6.  DATUM          VARM                 

Läs Mer