university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Quality Tilly slagen på linjen

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Trav 🕔13.april 2018
Quality Tilly slagen på linjen

När Bergsåker och Solvalla delade på V86 under onsdagen hade vi flera goda jämtchanser på papperet. Det blev ingen seger den här gången, men väl ett par fina prestationer. Quality Tilly var klar favorit i V86-6 på Solvalla för Niclas Benson. Efter en seg start körde han fram utvändigt om ledaren efter ett drygt varv och Niclas såg ut att reglera fältet efter behag, men längt ut kom Fred Cobra för Patrik Fernlund och plockade ned Oscar Berglunds häst den sista biten. Quality Tilly kom i mål som tvåa på 1.16,4/2640 meter.

På Bergsåker slutade Daniel Wikbergs Weekend Fun trea på 1.13,6a/2140 meter i V86-7 och såg jättefin ut. Rikard N Skoglund ville ge honom ett snällt upplägg denna gång, så när Enterprise med Per Linderoth och Transcendence med Robert Bergh drog på där framme valde Rikard att sitta kvar utvändigt i kön. Inför slutrakan styrde Rikard på och ekipaget tog många längder på tätduon, utan att kunna hinna på dem. Insatsen var i alla fall mersmakande och Weekend Fun en spännande säsong till mötes.

I det fjärde loppet slutade Johan Gunnarssons Joel Klipp med Per Linderoth tvåa på 1.27,3/2160 i en tät slutstrid bakom Skummis med Ulf Ohlsson, men före länge ledande Järvsö Irene med Jan Ove Olsen.

 

 

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer