Nyheter

Proffstränare Malin Löfgrens andelshäst Catla Karma

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔13.februari 2020

Catla Karma är en 2-årig läcker tjej e. Ulvsås Zico u. Skrållan Karma. En riktig speedmodell.

>>Catla Karma se film 1 HÄR >>

>>Catla Karma se film 2 HÄR >>

>>Catla Karma se film 3 HÄR >>

Skrållan har lämnat jättetalangen Ylva Li Karma som kvalade in till Derbystoet i fjol och nu ståtar med två raka segrar. Skrållan är undan elitstoet Bus Märtha som även lämnat Trippa Undan och Blås Undan. Trippa Undan är en utav dom vinstrikaste stona genom tiderna hittills med nästan 2 miljoner på kontot och Catla är en liten kopia av sin moster! Skrållan själv var en supertalang som tyvärr skadade sig tidigt och inte fick visa sitt kunnande på banan. Men i aveln har hon mycket att ge.

Ulvsås Zico har visat sig lämna fina och fartfyllda avkommor och har ett väldigt gott rykte. Faktum är att en avkomma till honom var absolut dyrast av dom kallblodiga 1-åringarna på kriterieauktionen i höstas och den ropades in för 170 000 kr. Zico har redan nu på relativt få avkommor lämnat en avelsgodkänd hingst i 6-årige Zitor.

Catla tränas för fullt och rör sig lätt och fint med ett vägvinnande steg.  Det är en väldigt trevlig individ med en härlig inställning. Hon är otroligt samarbetsvillig och alltid positiv.
Catla säljs i 20 andelar och det administrativa kommer att skötas av Easy KB.
På deras hemsida easykb.se går det läsa om hur deras ekonomiska upplägg ser ut. Andelarna i Catla kommer läggas ut där inom kort men det går bra att förhandsboka redan nu. Över hälften av andelarna är redan bokade.


Priset per andel är 3000kr (ingen moms) och det täcker inköp och övriga kostnader fram till 1 mars. Därefter blir det en rörlig månadskostnad som oftast ligger runt 650-750kr

För mer info ring Malin, 070/598 70 71 eller maila stall.lofgren@gmail.com

Liknande Artiklar

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

På lunchtravet vid Rättviks travbana startar under tisdagen Åke Erikssons Västerbofeelsofine med Isabell Eriksson från spår 4 bakom bilen över

Läs Mer