university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Ponnytrav

Ponnytrav

Nu har vi summerat 2017 även på ponnysidan. I helgen hölls SPTF:s Ponnytrav gala i Stockholm och där fanns flera av våra fantastiska kuskar på plats. Östersundstravet hade ponnyer nominerade i flera olika kategorier. 2017 blir ett år att minnas.

Linnéa Edler Pålsson fick ta emot priset Årets Monteponny Kat A för sin Mr Winchester. Två starter, två segrar. Varav SM-seger på nytt Svenskt rekord är noterat i historieboken.

Emma Gabrielsson fick ett ungdomsstipendium som en god förebild inom Ponnytravet och aktiv inom såväl Östersundstravets Ponnytravklubb och Ungdomssektion, Travskolan och SPTF.

Tidigare har även Lo Ekström besökt huvudstaden för att ta emot Priset som Årets Kat B kusk. Det efter en magisk säsong med sina russ Queen L och Guldhagens Fjalar.

Ett stort grattis tjejer! Det här är ni väl värda!

Under helgen 24-25 mars har ponnytravklubben sin årliga träningshelg. Det kommer att vara ett 20-tal ungdomar med sina ponnyer på plats på Östersundstravet. Sedan sparkar Ponnyåret igång med en heldag den 8 april på Bergsåker. Vi önskar hela gänget lycka till 2018!

 

Ponnytävlingar flyttas från Ammeråtravet till Östersundstravet lördag 17 juni med första start kl.1200

Banan är öppen för träning fram till kl 10:00 därefter stängs banan. Öppnas åter direkt efter tävling.

Vi kör extra kval i direkt anslutning till tävlingen. Preliminär start kl.1630.

 

Alla tider presenteras på hemsidan onsdag 14/6

Grillen vid inskrivningen är öppen, välkomna!

 

/JT

 

Vid ett välbesökt årsmöte klubbades val och annat för Travets nya ungdomssektion. En efterlängtad ungdomssektion för att gå vidare med huvudstyrelsens mål att göra en tydlig satsning på de yngre. Travet vill få behålla unga tränare och att ännu fler skall satsa på både ponnysidan och sedan övergå till fullstora hästar.

Ungdomssektionen har egentligen ”tjuvstartat” redan hösten 2016 med en icke formellt vald styrelse med planering och förberedelser inför 2017 – nu finns även den formella styrelsen vald. Bara att köra på!

Under årsmötet föredrog ordförande Emma Gabrielsson sektionens händelser 2016-2017 samt den verksamhetsplan som finns för året. Många spännande aktiviteter där ungdomssektionen bl a får ansvar för en egen travdag (29 augusti) och ett antal intressanta föreläsningar – inte minst med Jörgen Westholm under Jämtlands Stora Pris.

Årsmötet avslutades med att ungdomsansvarige Anna-Carin Sjölund presenterade den förestående ungdomssatsningen och Travets ordförande Håkan Karlsson beskrev Travets stöd och satsning på ungdomssektionen och förhoppningarna om gott samarbete.

 

Val till ungdomssektionen:

Ordförande                         Emma Gabrielsson

Ledamöter                         

Linnea Ulfsgård

Henrik Johansson

Wilda Ridderlind

Emmie T Mårtensson

Revisor                              Joel Sjölund

Valberedning                   Erika Rosén Eriksson

 

En historisk bild – Travets första ungdomssektions styrelse:

Stående från vänster: Henrik Johansson – Linnea Ulfsgård – Emma Gabrielsson

Sittande från vänster: Emmie T Mårtensson – Wilda Ridderlind.

Det blev massor med hemmasegrar då Östersundstravet arrangerade ponnytrav i lördags. Från vänster Hannah Montana med Emma Fahlström, i mitten Smedens Wicktoria och Emma Magnusson-Bjurström och till höger Månstorps Opal med stand in för Kajsa Åström – Caroline Lindqvist.

Inte nog med det så fixade Emilia Ramstedt en trippel!

img_0471

img_0472 img_0473 img_0474 img_0475

Foto: Tom Jönehag

HÄR hittar du alla resultat från ponnylördagen i Östersund.