Östersundstravets Ungdomssektion

Östersundstravets Ungdomssektion

Fystest för montéryttare torsdag den 22 november.

Samling i totohallen kl. 18:00

 

Anmälan till travskolanosd@outlook.com

 Välkommen!

 

Ungdomsprojektet med syfte att utveckla och bredda Östersundstravets framtida talanger startar upp nu på lördag med en gemensam aktivitet där även alla aktiva kring Östersundstravet bjudits in. Föreläsningen med hovslagaren Bo Milton är startskottet för projektet där Jämtlands Travsällskap satsat en summa pengar för att stärka våra ungdomar att utvecklas och känna trygghet på sin hemmabana, Östersundstravet. Detta kommer att skapa möjligheter för gemensamma aktiviteter för alla ungdomar i åldern 16-25 år och en viss del av summan kommer att riktas direkt mot årets två utsedda ungdomar för individuell spetscoachning.

Under hösten har det tagits emot ansökningar löpande till Talangprojektet. Ansökningarna har avkodats och lämnats namnlösa till styrelsen. De av styrelsen utsedda personerna har sedan tagit ut två Talanger 2018 på Östersundstravet, Josefine Svärdfeldt och Victor Karlsson. Dessa två kommer bla. under mars att åka på ett studiebesök till en veterinär som är en stor förebild för dem. Vi har ett spännande år framför oss och en kort presentation av våra Talanger kommer inom kort tillsammans med en planering för de gemensamma aktiviteterna under kommande år.

Väl mött på stallbacken imorgon!

lördag den 2 december bjuder vi in till Hovvårdsföreläsning med Bo Milton kl.12.30-15.00 i Maskinhallen. Nu har ni alla chansen igen att lyssna och diskutera med Wångens hovslagare om gammalt beprövat och nya rön. Vi bjuder på fika.

Kl. 10.00 är det provlopp som vanligt.

Anmälan till Anna-Karin på mailto:anna-karin.sjolund@ostersund.travsport.se senast fredag 1/12 kl.12.00 (för fika).

Varmt välkomna!

 

Hur blir jag ungdomsmedlem i Jämtlands Travsällskap?

Du som är 15-25 år kan bli ungdomsmedlem i Jämtlands Travsällskap och därmed också medlem i Östersundstravets Ungdomssektion. Enligt nu gällande stadgar kan alla som vill bli medlemmar. Du kan då delta vid föreningens årsstämma och höstmöte och på så sätt vara med och påverka verksamhetens utformning och innehåll.

Ungdomsmedlemmar har fri entré till årets alla travtävlingar på Östersundstravet och har sin samlingsplats i JSP-rummet mitt emot målet där det finns kaffe o kaka under kvällstrav (ej stortravet i juni och derbyt i juli).

Under år 2017 är det fri medlemsavgift för dig som ungdom. (Från 2018 är kostnaden 100 kr per år.)

Du skickar dina personuppgifter namn, adress, telefonnummer, epost-adress och personnummer till
mailto:annica.karlstrom@ostersund.travsport.se

Medlemskapet är beviljat om inte annat besked kommer inom 1 vecka!

Vill Du veta mera kan Du kontakta sällskapents ordförande Håkan Karlsson 010-490 24 02 eller Ungdomssektionens ordförande Emma Gabrielsson 0730-24 99 24