university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Östersundstravets Ungdomssektion

Östersundstravets Ungdomssektion

Hur blir jag ungdomsmedlem i Jämtlands Travsällskap?

Du som är 15-25 år kan bli ungdomsmedlem i Jämtlands Travsällskap och därmed också medlem i Östersundstravets Ungdomssektion. Enligt nu gällande stadgar kan alla som vill bli medlemmar. Du kan då delta vid föreningens årsstämma och höstmöte och på så sätt vara med och påverka verksamhetens utformning och innehåll.

Ungdomsmedlemmar har fri entré till årets alla travtävlingar på Östersundstravet och har sin samlingsplats i JSP-rummet mitt emot målet där det finns kaffe o kaka under kvällstrav. Medlemmar får även köpa matbiljett där till reducerat pris (ej stortravet i juni och derbyt i juli).

Under år 2017 är det fri medlemsavgift för dig som ungdom. (Från 2018 är kostnaden 100 kr per år.)

Du skickar dina personuppgifter namn, adress, telefonnummer, epost-adress och personnummer till
mailto:annica.karlstrom@ostersund.travsport.se

Medlemskapet är beviljat om inte annat besked kommer inom 1 vecka!

Vill Du veta mera kan Du kontakta sällskapents ordförande Håkan Karlsson 010-490 24 02 eller Ungdomssektionens ordförande Emma Gabrielsson 0730-24 99 24

 

Östersundstravets Talangsatsning för ungdomar 2017-2021

Jämtlands Travsällskap och Östersundstravet skapar ett Talangprojekt med syfte att utveckla och bredda våra ungdomars kunskapsbas för att gynna deras satsning inom travsporten och ge de möjligheter till stöd och trygghet att utvecklas på sin hemmabana Östersundstravet. Du, som är ungdomar i åldern 16-25 år med licens på Östersundstravet samt medlem i Jämtlands Travsällskap och Östersundstravets Ungdomssektion, kan delta i satsningen.

Konceptet ska leda till fem nya unga satsande tränare på Östersundstravet som deltagit och fått stöd genom satsningen inom en femårs period. Projektet kommer att anta två satsande ungdomar/år i åldern 18-25 år till en spetscoachning utifrån individens behov. Dessa två får utöver gemensamma aktiviteterna för alla även möjlighet till t.ex. unika studiebesök eller specifikt mentorskap under ett år.

Du som ser dig själv som aktiv i framtiden inom travet på Östersundstravet och vill vara en av de som får möjlighet till individuellcoachning under ett år skickar en ansökan till anna-karin.sjolund@ostersund.travsport.se på den här blanketten Östersundstravets Talangsatsning ANSÖKAN. Antagningen sker löpande. Ansökningsblanketter finns även att hämta på Travskolan och Sekris.

Kom gärna med förslag på gemensamma aktiviteter!
Under vår Travdag den 29 augusti finns mer info på Travskolan där vi bjuder på fika och diskuterar idéer.

Väl mött på Stallbacken!