Nyheter

Oscar åker till Leangen

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔13.maj 2019
Oscar åker till Leangen

En ny travvecka är här och vi kör tävlingar på hemmaplan i morgon tisdag, men redan idag är det jämthästar i farten på Leangen då Oscar Berglund åker dit med ett par av hans främsta stjärnor. Först ut är Hope And Dreams som har spår 7 bakom bilen för Mats E Djuse över medeldistans. I lopp 6 har stallkompisen Lady Rubenstein spår 7 på tillägg över medeldistans för Mats E Djuse.

Under tisdagen är det lunchtrav i Bollnäs! Gunnar Gabrielssons Zirro/Rikard N Skoglund och Per Englunds Hara Putten/Ulf Ohlsson har spår 5 respektive 6 i voltstart på start över medeldistans i lopp 6. Karl-Gunnar Löjdahls duo K.A.Rolina med Jan-Ove Olsen och Kavata med Peter Eriksson går sedan ut i ett stolopp, från spår 4 på tillägg respektive spår 4 på dubbla tillägg över medeldistans.

Under tisdagskvällen startar också Daniel Wikbergs Assault för Sofia Adolfsson från spår 2 bakom bilen över kort distans i V64-2 på Solvalla och blir en av favoriterna.

På torsdag har vi på Bergsåker sju hästar till start från länet. Marie Lönns Bear Ayana med Sofia Frilén har spår 6 och Amanda Löfqwists Anton Bore spår 8 bakom bilen över kort distans i lopp 2. I lopp 5 har Sven-Gunnar Ekströms Torita spår 6 bakom bilen över kort distans för Magnus A Djuse. I lopp 6 har Åke Erikssons B.W.Sweetie med Isabell Eriksson spår 7 bakom bilen över kort distans. I lopp 8 har Wångens Järvsö Ingrid spår på tillägg för Magnus A Djuse, Sohlbusan spår 3 för Mats E Djuse och Anna i Kärret spår 7 för Erika Rosén Eriksson spår 7, båda från dubbla tillägg.

Liknande Artiklar