university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Nya satsningar på Östersundstravet

📁 Senaste nytt 🕔05.juli 2017
Nya satsningar på Östersundstravet

Vi står nu inför stora förändringar och utmaningar

Vårt Jämtlands Stora Pris 2017 blev lyckat och vi visar åter att vi kan leverera evenemang på hög nivå. Inom kort har vi också Kallblodssportens största travdagar med både Derbykval (16/7) och Derbyfinal 26/7.

Vi sökte och vann dragkampen om att få arrangera UET Trotting Masters 2018 och detta är en bekräftelse och fin utmärkelse till oss alla på Östersundstravet. Tack till alla Er som på olika sätt bidrog!

Östersundstravet har under många år arbetat med små organisationsförändringar, anpassat efter verksamheten.

Den ekonomiska modellen för tillväxt inom Svensk Travsport förändras och inom kort verkställs den nya spelutredningen (2019).

Nu får vi inte avvakta utan vi måste ”skruva” på vårt arbetssätt och ständigt ställa oss frågan vem, vad, när och hur ska vi göra?

En av de viktigaste frågorna är rekrytering. Då menar vi all form av rekrytering; fler hästar och hästägare, mer publik och fler event, mer nyttjande och uthyrning av anläggningen och möjliggöra för andra tävlingsformer. Detta jobbar vi ständigt med.

Tyvärr slutar nu vår anläggningschef efter snart 9 år på plats. Vi har redan satt igång en rekryteringsprocess för en ny anläggningschef, på heltid.

Vi kan också konstatera att våra framtida utmaningar och den nya ekonomiska modellen kräver förändring i vår organisation. Därför går vi nu ut på bred front och söker en deltidsfunktion som ska stötta upp vår befintliga organisation och verksamhet. Vi har valt att kalla denna funktion för sportsamordnare, där huvudfokus är just samordning och rekrytering.

Alla tidigare tjänster är oförändrade och vi gör nu denna satsning för att fortsätta utvecklas. Detta ger oss konkurrensfördelar som kan ge oss nya uppdrag i framtiden.

Båda annonserna finns på www.blocket.se , www.arbetsförmedlingen.se , Facebook samt på vår hemsida (14/7)

Välkomna att höra av er!

/JT

Liknande Artiklar