university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Många hemmahästar och öppna V64-lopp på fredag

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔03.oktober 2018
Många hemmahästar och öppna V64-lopp på fredag

När Östersundstravet arrangerar V64-tävlingar på fredag är det hela 61 hemmahästar i programmet och flera av dem ses såklart med segerchans. V64-omgången ser som helhet mycket svårtippad ut och det kan bli en hög utdelning för den som finner alla vinnarna.

B-O Månsson väljer i programtipset att chansspik Storm Greta för Ulf Pettersson och felfri bör hon ha toppchans från sitt innerspår i V64-3. Hemmahästen Sohlbusan med Henrik Svensson är ett av många tänkbara motbud! Månsson väntar med sin andra spik till V64-avslutningen där Guinea Boko med Lars-Göran Söderberg skall ha en vettig chans att ta hem ett stolopp från spår 5 på tillägg. Suited Broline med Robert Skogund ser Månsson som det tuffaste motbudet.

I V64-öppningen lär det gå undan. Här har Michael von Essens Optandsfröken med Magnus A Djuse en vettig chans från ett bra spår i ett sprinterlopp med bilstart, liksom Zicolina som ledde länge senast och hon får nu Per Linderoth i sulkyn. Favorit blir säkerligen Moe Odin-sonen Eikson som kommer med fem raka segrar och har spår 9 för Atle Solhus. Även landsmannan Pistus kan tänkas för Arve Sjoner.

I V64-2 tippar Månsson Candy Lane som har en fin uppgift om hon går felfritt för Henrik Svensson. Hemmahästen Grannstoscha kommer med två raka och är ett givet motbud för Mikael Halvarsson.

Lägesgynnade Merritt ges tipset i V64-4 för Martin P Djuse efter flera starka prestationer. Magic Allybis med John Östman lyfts fram som ett av flera vassa motbud.

Grude Svarten kommer med tre raka vinster och ges tipset i det första dubbelloppet för Martin P Djuse, men den avslutningen som K.A.Priol med Carl-Ivar Larsson visade upp senast var av det svettigare slaget och han är svår att ta bort efter den insatsen. Även Eidshaugdjerven med Veronica Bugge är vass och passas!

Under torsdagskvällen dessförinnan kör Bergsåker trav med tre jämthästar på plats. I det andra loppet startar Aramis Hornline i monté för Jennifer Persson från spår 1 på tillägg över medeldistans. I lopp 5 har Amanda Löfqwists Antii Sisu spår 3 bakom bilen över kort distans för Fredrik Jonsson. I lopp 6 har Highsurprise Laday spår 9 bakom bilen för Erik Fredriksson över lång distans.

Under lördagen startar Henrik Erikssons Sangrita Ås i Skellefteås inledande montélopp för Janita Luttunen från ett innerspår bakom bilen över medeldistans.

På Hagmyren under söndagen startar Håkan Berglunds Chacha Sisu för Oscar Berglund från spår 9 i voltstart över medeldistans. Fredrik Norredahls Moeses har spår 4 på dubbla tillägg över medeldistans i V5-öppningen för Magnus A Djuse. Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. har spår 4 på tillägg över kort distans för Joel Sjölund i V5-3. I V5-finalen har Angelica Löfgrens Destiny River spår för Magnus A Djuse över kort distans.

 

Liknande Artiklar

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Under fredagskvällen kör under elitloppsveckan traditionellt Hagmyren tävlingar, nu med en V64-omgång. Favorittippad blir säkerligen Daniel Wikbergs Weekend Fun med Rikard

Läs Mer