Nyheter

Månadens Ledare Maj

📁 Senaste nytt, Toppnyhet 🕔14.maj 2020

Minna Johansson

Minna Johansson är snart 17 år, hon bor i Odensala med sin mamma, pappa, lillebror och deras hund. Hon kom i kontakt med hästar i väldigt tidig ålder och fick möjligheten att rida och bekanta sig med hästar och hon har alltid gillat hästar sedan dess. Men hennes riktiga intresse kom när hon var runt 9 år då hon började med trav, för att sedan prova ridskola ett tag men hon kom sedan tillbaka till travet och var med på allt som erbjöds på travskolan så som kurser och läger. Så småningom så tog hon ponnytravlicens och då hon aldrig haft en egen häst så tävlade hon mestadels med travskolans hästar. Minna har jobbat som ledare på travskolan i 3,5 år med ett litet uppehåll. Hon gillar att umgås med hästarna och hon tycker att dom inger ett lugn.

Roligast med att jobba som ledare tycker hon tveklöst är att följa utvecklingen hos barnen. Hon nämner också att arbetet med barnen utvecklar henne själv som person och ledare. Det är ett bra gäng på travskolan, kollegorna och barnen gör jobbet så kul säger Minna. Hon gillar också att få vara med och bidra till att barnen lär sig umgås med hästar och har en meningsfull hobby.

Minna har en enastående förmåga att få barnen att känna sig sedda och välkomna. Hon är otroligt engagerad i sitt jobb och sina elever och ser verkligen till att alla runt om henne trivs och har det bra. Hon är påhittig och har en förmåga att förutse situationer, vilket är otroligt viktigt när man jobbar med hästar och barn. Hon tar sin ledarroll på största allvar och tar stort ansvar över gruppen. Vi är så glada att Minna vill jobba hos oss på Travskolan!

TACK MINNA!