Nyheter

Månadens Ledare April

📁 Senaste nytt, Toppnyhet, Uncategorized 🕔10.april 2020

Emma Gabrielsson är 22 år och bor i Östersund bara ett stenkast från travbanan. Hästar  har funnits med i hela hennes liv genom hennes familj. Hon har 4 ponnyer som hon tävlar med. I stallet finns också ett gäng stora hästar, mestadels kallblodstravare. Pappa är hovslagare, mamma har varit hoppryttare och ridlärare och farfar Gunnar är välkänd amatörtränare, så travet och hästarna finns i blodet.

Emma började sin hästbana inom ridningen, men en kompisvecka på travskolan gjorde att hon bytte bana. Hon gick märkeskurser och sedan tog hon sin ponnylicens 2010, och 2017 blev det dags för storhästlicens. Hon har suttit med i Jämtlands travsällskaps styrelse som ungdomsrepresentant och även Svenska ponny förbundets styrelse där mamma är ordförande.

Emma läser till förvaltningsjurist och har som mål att jobba inom det området och ha hästarna som hobby.

Som ledare har Emma jobbat i 9 år på travskolan. Roligast med jobbet tycker hon är att följa elevernas utveckling samt utmaningen att anpassa lärandet efter olika individer.  Hon tycker också att det givande då det ställer höga krav på ens egna kunskaper att jobba som instruktör.

Emma är en viktig del i travskolans verksamhet och vi är väldigt glada att hon jobbar hos oss. Hon är påhittig, kunnig och har med sin långa erfarenhet många goda idéer och är väldigt engagerad i sitt jobb.

TACK EMMA!

Liknande Artiklar

Dags för B-tränarutbildning

Dags för B-tränarutbildning

Hästportens Folkhögskola anordnar B-TRÄNARUTBILDNING! Vill du lära dig mer om travsporten och ta licens för att få träna din egen travhäst? Ta chansen

Läs Mer