Nyheter

Madonna Morique slog till på Dannero

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔11.maj 2020
Madonna Morique slog till på Dannero

När Dannero körde tävlingar under söndagen slog Amanda Löfqwists Madonna Morique med Olle Wäjersten till en seger i lopp 8 på 1.18,3/1640 meter, till 5,49 i odds. Ekipaget var placerat i andra ytter, veks ut i rygg i tredjespår i slutkurvan och slog sig förbi de invändiga i en snabb avslutning. I lopp 2 drog Niklas Skölds La Rosetta med Hans Bergh på tufft i täten och höll fint, men fick ge sig den sista biten för Global World News med Jan Norberg som tvåa på 1.16,4/2140 meter. Stallkompisen Super Lux med Hans Bergh spurtade i lopp 4 fint längst ute i banan som trea på 1.18,1/2660 meter. I lopp 3 höll Veronica Borgs Björlifix med Jan-Olof Johansson (som syns på bilden) starkt efter en resa mestadels utvändigt om den ledande Hägern T.H. med Emil Eriksson och slutade trea på 1.29,4/2640 meter. I lopp 5 blev Panizza med Jan-Olof Johansson tvåa efter ett lopp i rygg på den hela vägen ledande favoriten Global Blind Date med Jimmy H Andersson.

På Solänget under lördagskvällen lyckades Anna Charlotta Bergströms Wallbase med Sofia Frilén bäst av jämthästarna. I det sjunde loppet tog ekipaget ledningen, men blev väl framåt och släppt till den kommande vinnaren Andre Agassi med Ida Olsson, fick luckan mitt på upploppet och sköt till bra som tvåa på 1.16,1/2140 meter. Här slutade Tina Lofts Whitsun Madonna med Erika Rosén Eriksson fyra efter en snabb forcering runt slutsvängen. Erikas egna Espe Vilde slutade också fyra i loppet dessförinnan. Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. med Amanda Hedlund slutade trea i montéloppet som kördes som lopp 5, på 1.19,9/1660 meter.

Liknande Artiklar

Östersundskusk i Elitloppet

Östersundskusk i Elitloppet

Östersunds Per Linderoth får chansen som kusk i Elitloppet 2020. Solvallatränaren Daniel Redén har valt Linderoth som kusk bakom nioårige

Läs Mer