university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Lovande comeback för Hope And Dreams

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔05.mars 2019
Lovande comeback för Hope And Dreams

När Oscar Berglunds Hope And Dreams gjorde comeback på Leangen under måndagen i V65-öpppningen efter sin långa frånvaro och sjukdom var tränaren fundersam på var hon stod, men han åkte nog hem munter för en av länets bästa hästar från ifjol spurtade riktigt fint för Mats E Djuse som trea på 1.16,0a/2140 meter, var först strax efter mål och såg fortsatt hungrig ut på tävling. Från ytterspåret valde Mats att öppna lugnt och stoet hängde sedan på sist utvändigt i kön. Dryga halvvarvet från mål hakade hon på Longcat Hanover med Jomar Blekkan i tredjespår, kom i eget anfall inpå upploppet och var i den snabba avslutningen huvudet efter Jomars häst i mål.

I lördags gick Erika Rosén Erikssons Espe Vilde riktigt bra som tvåa i Umåkers lopp 4 på 1.33,8/2160 meter. Ekipaget hängde på i rygg på favoriten Lill Alfred med Amalia Larsson under slutvarvet, långt före resten av fältet och var nära att fälle denna till slut.

 

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer