university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Lovande comeback för Hope And Dreams

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔05.mars 2019
Lovande comeback för Hope And Dreams

När Oscar Berglunds Hope And Dreams gjorde comeback på Leangen under måndagen i V65-öpppningen efter sin långa frånvaro och sjukdom var tränaren fundersam på var hon stod, men han åkte nog hem munter för en av länets bästa hästar från ifjol spurtade riktigt fint för Mats E Djuse som trea på 1.16,0a/2140 meter, var först strax efter mål och såg fortsatt hungrig ut på tävling. Från ytterspåret valde Mats att öppna lugnt och stoet hängde sedan på sist utvändigt i kön. Dryga halvvarvet från mål hakade hon på Longcat Hanover med Jomar Blekkan i tredjespår, kom i eget anfall inpå upploppet och var i den snabba avslutningen huvudet efter Jomars häst i mål.

I lördags gick Erika Rosén Erikssons Espe Vilde riktigt bra som tvåa i Umåkers lopp 4 på 1.33,8/2160 meter. Ekipaget hängde på i rygg på favoriten Lill Alfred med Amalia Larsson under slutvarvet, långt före resten av fältet och var nära att fälle denna till slut.

 

Liknande Artiklar

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Under fredagskvällen kör under elitloppsveckan traditionellt Hagmyren tävlingar, nu med en V64-omgång. Favorittippad blir säkerligen Daniel Wikbergs Weekend Fun med Rikard

Läs Mer