university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Sista minuten – programförändringar, intervjuer, V64-tips

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔05.oktober 2018
Sista minuten – programförändringar, intervjuer, V64-tips

Ikväll är det travdags igen och loppen ser på förhand svårtippade ut! Här kan du följa vad som är på gång. Det är programförändringar,  intervjuer, korta V64-analyser och ett V64-tipsförslag finns nu att tillgå!

Programförändringar:

Strykningar:

Lopp 1: 7 Mojärvi

Lopp 5, V64-2: 8 Valnes Felicia

Lopp 8: V64-5: 2 Stålville, 7 Sid Dox

Intervjuer

Magnus A Djuse

– Optandsfröken (V64-1) är bra och jag tycker att hon skall räknas tidigt. Hon kan öppna bra bakom bilen och jag tror inte att det är någon större galopprisk men bland annat Hara Baktus är också snabb iväg. Jag tror att det blir barfota den här gången och bike, vilket är en fördel!

– Uptodate (V64-2) är klart bättre än vad raden antyder om. Jag skall göra mitt bästa för att hålla upp ledningen och lyckas vi så kan det räcka långt. Han fick galoppintervaller innan sommarem, men fick vila från det sedan och formen blev sämre. Nu är träningen ändrad igen och jag tror att det kan ge effekt. Vi lättar till aluminiumskor denna gång, tror jag.

Anna I Kärret (V64-3) tror jag inte räcker till seger utan vi får jaga pengar.

Rekord Amok ( V64-5) är inte så tokig i grunden, men jag vet inte var han står för dagen.

Taxi Jane (V64-5) har ett bra läge, men möter för vassa motståndare.

Mister Alex (lopp 10) är nog inte så tokig och vi har ett intressant utgångsläge, men jag tycker att det är svårbedömt för mig.

Intervjuer från www.atg.se

Martin P Djuse.
– 3 Merrit (V64-4) var fin från ett omöjligt läge näst senast och sist var han helt okey trots att han hängde på en töm i kurvorna och fick en dryg sista sväng. Hästen är vidgjord efter senaste starten och han borde inte ha tappat något formmässigt då han även känns fin i träningen. Bra spår då han öppnar okey och skulle vi bara få ett någolunda lopp så tror jag att han slutar långt fram. Hästen tävlar barfota bak.
– 5 Grude Svarten (V64-5) är en fin häst som jag har fått möjligheten att köra några gånger. Då jag körde honom på Romme för några starter sedan gick han på i tredjespår niohundra kvar för att sedan avsluta resterande av loppet utvändigt ledaren. Trots detta vann han på ett bra sätt. Hästen är stark och rejäl och även travsäker. Han kan inte öppna något vidare från sitt spår, men däremot så är distansen inte några problem. Är han som tidigare så måste han räknas med chans.

Lars-Göran Söderholm

– 12 Guinea Boko (V64-6) är som det känns ute under passande förutsättningar. Hästen har fortsatt fin form även om man inte kan tro det efter den senaste starten då jag felaktigt körde henne i en jänkarvagn vilket inte alls fungerade från det spåret vi hade i voltstart. Hon öppnar väl bara medel, men jag tror att hon ska gå iväg felfritt denna gång då vi kör med en vanlig vagn. Jag hoppas på lite tempo under vägen och med de rätta ryggarna under slutvarvet tror jag att hon kan ta en plats bland de tre. Hästen kommer att tävla med skor, säger Lars Göran Söderholm.

Skoglund: ”Kan mycket väl blanda sig i striden”
Rikard N Skoglund
– 3 I´M Best (V64-2) behåller sin fina form. Hon var riktigt bra för två starter sedan då vi gick fram utvändigt ledaren efter en bit och hon höll starkt som tvåa. Vid senaste framträdandet var hon inte riktigt körbar i kurvorna därför rycker vi framskorna till denna start. Det kommer förmodligen ge henne mera plats och då får hon även travet att flyta på bättre. Hästen fick ett perfekt startspår då hon är snabb från början och skulle jag komma till ledningen så kör jag nog där. Platschans.
– 7 Wallbase (V64-6) har gjort det bra en längre tid och håller helt okey form för dagen. Senast fick hon en invändig resa och när väl luckan kom så avslutade hon riktigt bra. Från springspåret tror jag att hästen öppnar bra och skulle vi komma till ledningen så kör vi nog där. Utan en massa störningar på vägen så borde hon kunna sluta bland de främsta. Barfota runt om som tidigare.

Robert Bergh

– 2 Frida Zonett (V64-6) har väl inte riktigt fungerat så bra på slutet, men är annars en riktigt fin häst i botten med hög kapacitet. Hon har mestadels varit ute i tuffa gäng. Spåret borde hon klara av och då hästen är stark och rejäl ska hon ses med en hygglig chans vid felfritt lopp. Hästen tävlar barfota runt om som på slutet, säger Preben Sövik hos stall Bergh.

Malin Bylund

– 8 Rubus (V64-5) har gjort två riktigt bra lopp på slutet. För två starter sedan så vann han efter en härlig avslutning. Även sist gjorde han det bra trots att han blev tillbakadragen i sista sväng, men gick trots det bra som fyra i mål. Han känns minst lika fin efteråt och jag tycker inte att det blev en nackdel att vi fick bakspår denna gång. Distansen klarar han, det visade han senast och med rätt lopp så tar han många till slut. Samma balans som senast, det vill säga barfota bak, säger Malin Bylund.

Mikael Halvarsson

– 10 Grannstoscha (V64-2) har sett fin ut på slutet med två segrar i bagaget. Sist från ett svårt utgångsläge och med tredjespår sista rundan så avgjorde hon ändå på ett bra sätt. Hästen har utvecklats en hel del på slutet och jag tror inte att hon kommer vara sämre denna gång. Då hon är ganska stark så tål hon ett lite tuffare upplägg under slutdelen av loppet. Jag tror och hoppas att hon ska sluta långt fram. Det blir skor som på slutet.
– 3 Järvsö Jansing (V64-5) gör ofta sitt och håller hygglig form, spår och distans passar, men det blev ganska så bra hästar emot. Jag kommer att chansa på en invändig löpning och blir det bara ett jämnt och hårt tempo så avslutar han bra. Han kan mycket väl sluta bland de tre-fyra främsta. Det blir barfota fram.

Mikael Björklund
– 5 Kake V64-1) har galopperat på slutet utan att vi riktigt vet varför. Formen är således diffus, men av träningen att döma så känns han väldigt fin. Hästen har en fin grundkapacitet och jag väntar på att han ska börja visa lite av fjolårsformen. Det känns som om han kommer att bli bättre ju längre in på hösten vi kommer. Sköter han sig har han kunnande att dyka upp långt fram.
– 4 Kaksi (V64-3) har även hon galopperat en del på slutet, men sköter träningen på ett positivt sätt. Hästen är ganska fartfylld och skulle hon sköta sig och få ett fint lopp så avslutar hon bra.

Korta V64-analyser:

V64-1: Jag tror att det är flera hästar som kan spring riktigt fort idag och är tveksam till om den norska favoriten faktiskt kan runda dem för då behöver hon sänka rekordet, tror jag. Jag tror mest på hemmahästarna Optandsfröken och Zicolina! Källdals Laura var fin senast, men det är mycket hårdare emot denna gång!

Rank: 3 – 8 – 7 – 10

V64-2: Här tror jag att Uptodate håller upp ledningen. Min vinnare som är lite streckad! Chansspik efter intervjun med Magnus! Candy Lane, I´m Best och Grannstoscha är de betrodda och givna!

Rank: 1 – 2- 11 – 10 – 3

V64-3: Mycket svårtippat och det känns nästan som om man kan kasta pil på programmet här!

Rank: 6 – 4 – 1 – 8- 12 – 11- 7 – 3 – 10

V64-4: Merritt är tillbaka och är han i ordning igen är det bra förutsättningar. Pas Pale har läget och kanske kan överraska eftersom han går bra i spets. Golden Delicious håller jag högt! Jag har inte råd med flera….

Rank: 3 – 12 – 1 – 15

V64-5: Eidshaugjerven är tung och kan bli jobbig att stå emot övcer denna dryga distans. Given och chansspik! K.A.Priol avslutade visslande senast och då kanske den långa distansen inte gör något. Grude Svarten är klar favorit och given vid gardering.

Rank: 14 – 5 – 13 – 9

V64-6: Klurigt! Jag garderar Frida Zonett då hon galopperat på sistone. Suited Broline kan nog leda länge. Faye Bros är intressant i comeback och ses som loppets drag!

Rank: 11 – 1 -2 -12 – 7

V64-förslaget 432 rader

Avd.1: 3, 7, 8, 10

Avd.2: 1 Uptodate

Avd.3: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 12

Avd.4: 1, 3, 12

Avd.5: 14 Eidshaugjerven

Avd: 1, 2, 11, 12

 

 

 

 

 

 

Liknande Artiklar

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Under fredagskvällen kör under elitloppsveckan traditionellt Hagmyren tävlingar, nu med en V64-omgång. Favorittippad blir säkerligen Daniel Wikbergs Weekend Fun med Rikard

Läs Mer