Nyheter

Jämtlands Travsällskap har nu egen ungdomssektion

📁 Ponnytrav, Senaste nytt, Sportnyheter 🕔16.maj 2017
Jämtlands Travsällskap har nu egen ungdomssektion

Vid ett välbesökt årsmöte klubbades val och annat för Travets nya ungdomssektion. En efterlängtad ungdomssektion för att gå vidare med huvudstyrelsens mål att göra en tydlig satsning på de yngre. Travet vill få behålla unga tränare och att ännu fler skall satsa på både ponnysidan och sedan övergå till fullstora hästar.

Ungdomssektionen har egentligen ”tjuvstartat” redan hösten 2016 med en icke formellt vald styrelse med planering och förberedelser inför 2017 – nu finns även den formella styrelsen vald. Bara att köra på!

Under årsmötet föredrog ordförande Emma Gabrielsson sektionens händelser 2016-2017 samt den verksamhetsplan som finns för året. Många spännande aktiviteter där ungdomssektionen bl a får ansvar för en egen travdag (29 augusti) och ett antal intressanta föreläsningar – inte minst med Jörgen Westholm under Jämtlands Stora Pris.

Årsmötet avslutades med att ungdomsansvarige Anna-Carin Sjölund presenterade den förestående ungdomssatsningen och Travets ordförande Håkan Karlsson beskrev Travets stöd och satsning på ungdomssektionen och förhoppningarna om gott samarbete.

 

Val till ungdomssektionen:

Ordförande                         Emma Gabrielsson

Ledamöter                         

Linnea Ulfsgård

Henrik Johansson

Wilda Ridderlind

Emmie T Mårtensson

Revisor                              Joel Sjölund

Valberedning                   Erika Rosén Eriksson

 

En historisk bild – Travets första ungdomssektions styrelse:

Stående från vänster: Henrik Johansson – Linnea Ulfsgård – Emma Gabrielsson

Sittande från vänster: Emmie T Mårtensson – Wilda Ridderlind.

Liknande Artiklar

Östersundskusk i Elitloppet

Östersundskusk i Elitloppet

Östersunds Per Linderoth får chansen som kusk i Elitloppet 2020. Solvallatränaren Daniel Redén har valt Linderoth som kusk bakom nioårige

Läs Mer