university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Många jämtar till start i helgen

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔19.juli 2018
Många jämtar till start i helgen

Det är gott om trav nu och det märks under fredagen då det startar jämthästar på tre olika banor. När Bollnäs kör under fredagen är det fem jämthästar på plats. Matts Gottås Aramis Hornline har spår 3 i det fjärde loppet för Hans-G Andersson, medan Daniel Wikbergs M.T.Jamming Jerry med har spår 5 för Lukas Svedin.

I lopp 6 har Karl-Gunnar Löjdahls K.A.Lasplingla spår 1 på 20 meters tillägg för Peter Eriksson, medan Carl-Ivar Larsson har spår 6 på samma start med Bjönnum Fröya. I det nionde loppet har Kjell-Åke Nordströms Invented Sund spår 1 bakom bilen över sprinterdistans för Jonas Johansson.

På Romme under fredagen har Åke Erikssons B.W.Sweetie spår 4 bakom bilen över medeldistans  i det nionde loppet.

På Solänget är det 11 jämthästar på plats under fredagen och det är bilstar i alla lopp. Jan-Olof Johansson har Mountain Ivy från spår 7  över medeldistans i det första loppet. Han har också Golden Speed i det tredje loppet från ett innerspår. I lopp 4 har Hara Baktus med Per Englund spår 3, Maud Blomqvists Fantom med Magnus A Djuse spår 6 och Krusina med Michael von Krusenstierna spår 9. Angelica Löfgrens Destiny River har spår 6 för Magnus A Djuse i det femte loppet. Angelica har också med No Lane som för Mats E Djuse har spår 10 i dcet tionde loppet. Assar Strömberg har Rambling Jack i ett kort montélopp för Michelle Larsson i det åttonde loppet. I lopp 9 har Sven Erik Isakssons Itzo spår 1 över kort distans med Magnus A Djuse, medan Svöver medeldistans ante Bergqvists M.E.Marinen med Ingvar Nyberg har spår 7. I det sista loppet har Charlotte von Krusenstierna Highsurprise Laday spår 8 för Erik Fredriksson.

Under lördagen är fyra jämthästar igång. Först Nicklas Rehnbos Eye Candy V.R. som för Örjan Kihlström har spår 3 i volten övedr medeldistans på Axelvalla.

I Hagmyrens sjunde lopp startar Jenny Erikssons Myrica Gale från spår för 10 på tillägg för Tomas Pettersson. I lopp 8 har Lars Blomqvists Vic Jo spår 1 på tillägg över medeldistans för Martin P Djuse. I lopp 9 startar Åke Erikssons Big Cactus Zet för Rikard N Skoglund från spår 7 i volten.

Under söndagen har Oscar Berglunds Coubourg Hanover spår 1 bakom bilen över medeldistans för Niclas Benzon i Axevallas sjätte lopp. Blir det en ny succé för Oscar i ett rikstotolopp?

Liknande Artiklar

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Weekend Fun favorit på Hagmyren

Under fredagskvällen kör under elitloppsveckan traditionellt Hagmyren tävlingar, nu med en V64-omgång. Favorittippad blir säkerligen Daniel Wikbergs Weekend Fun med Rikard

Läs Mer