university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Isabell kör dubbelt på V65

📁 Senaste nytt, Sportnyheter 🕔07.december 2017
Isabell kör dubbelt på V65

På fredag åker Åke Eriksson till Romme V65-tävlingar med såväl B.W.Sweetie som Idaho Sund. Dottern Isabell (bilden är från www.tidningenharjedalen.se) kör och i V65-3 lottades B.W.Sweetie för ovanlighetens skull till ett perfekt utgångsläge, med ett förstaspår i volten. Det 4-åriga stoet har galopperat i de senaste starterna men visade fin form med fina placeringar från kluriga spår innan dess. Loppet ser öppet ut med Scarlet Collection och Shiraz Chess som tänkbara favoriter så, med rätt resa säkert tjäna fina pengar. Även Idaho Sund har ett bra utgångsläge med spår 4 bakom bilen i V65-4. Det 5-åriga stoet, som Åke köpte in från Daniel Redén för ett par år sedan, har god form och kan säkert vara långt framme. Favorit här blir säkerligen Flight Danseur för Nicklas Westerholm.

Anette Wikströms Bergakungen F. har börjat med två vinster och ett andrapris i sin regi för Rikard N Skoglund. På lördagsaftonen har de spår 5 bakom bilen i V65-5 i Bollnäs och med tanke på ekipagets uppvisade startsnabbhet är det troligt att de leder hela vägen igen. Sedan är det en spännande comeback i V65-finalen eftersom kapabla Malin Tilly gör sin första start på över tre år (!) för Emil Eriksson, från spår 5 bakom bilen. I lopp 1 startar Anna-Karin Sjölunds 3-årssto Daisy Up med 17-årige Joel Sjölund i sulkyn från spår 11.

På söndag startar Amanda Löfqwists Dream Bore för Jennifer L Oscarsson i ett montélopp, Solvallas öppningslopp.

Liknande Artiklar

Orantes gör comeback på Leangen

Orantes gör comeback på Leangen

När Leangen kör V65 under måndagsaftonen återkommer hästen från "Stjärnkusken", Orantes (bilden med Kee Marcelo) efter uppehåll. Jenny Björk skulle ha

Läs Mer