university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Inför dagens GS75

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔11.mars 2018
Inför dagens GS75

I eftermiddag är det dags för tävlingar i Östersund med GS75 på programmet. Inget lopp har någon given vinnare på förhand och även om jag har mina spelidéer ser ett par race riktigt svårlösta ut. Nedan ser du aktuella programförändringar, intervju med Rikard N Skoglund, korta analyser från G75 -loppen och ett GS75-spelförslag.

 

Programförändringar

Strukna hästar:

Lopp 2: 1 Ornstein

Lopp 9: 4 Xenia Miniata

 

Körsvensändringar:

Lopp 3: 3 Upper Class körs av Kaj Widell

Lopp 4: 13 Manfred Viking körs av Kaj Widell

Lopp 5: 8 Kicking Viking kör av Kaj Widell

Lopp 6: 1 Heartbeat körs av Kaj Widell

Lopp 7: 6 Egge Fakssa körs av Per Linderoth

Lopp 8: 1 Carlos Merci körs av Ulf Ohlsson

Lopp 10: 7 Lykkje Svarten körs av Kaj Widell

Lopp 11: 4 Sahara Hotlady körs av Kaj Widell

 

Här kommer Rikard N Skoglunds syn på sina chanser.

 

-Guli Major (lopp 1) har jag ingen koll på.

-Valliance (lopp 3) har varit lite het tidigare, men jag vet inte nu. Har ett bra läge och vi kanske kan komma till ledningen.

-Klack Leya (lopp 4) är bra och jag tror att formen är intakt. Möte lite bättre motstånd nu än tidigare, men skall räknas.

-Guiseppe Boko är min bästa chans. Han var riktigt bra då jag vann med honom. Han är väl ingen startraket, men jag ser ingen annan i loppet som är det heller och vi kanske kan få överta täten. Det vore i så fall positivt.

-Rally Didrik (lopp 6) är riktigt bra då han fungerar i aktionen. Återkommer nu och har känts fin. Jag tror vi har bra möjligheter om han fungerar som han skall.

-Agaton Faks (lopp 7) har ett fint smygläge, men jag vet inget om hästen.

-Carlos Texi (lopp 8) har gått bra länge. Vi gynnas om det blir ett högt utgångstempo för då kommer vi till slut.

-Sangria Ås (lopp 11) var riktigt bra senast och höll på vinna inom V75. Nu är det ett dåligt utgångsläge och det är bra hästar där framme. Vi får hoppas på ett högt tempo där framme.

 

Dagens GS-loppens analyser

I GS75-öppningen tror jag på Guiseppe Boko som blev allt bättre under fjolåret, var vid rejäl vid segern i årsdebuten och kördes väldigt passivt av Kihlström senast men sås finfin ut. Rikard vinner i parti och minut och vi öppnar med ett singelstreck! Mellby Charmören och Staro Kickback ser ut att vara tuffast emot på förhand.

Holland Boko uppträdde lite knepigt senast, med bland annat dubbla galopper den första biten med helstängt, men visar god potential. Den långa distansen passar nog om han håller sig lugn, men det är rätt bra hästar på tillägg. Rally Didrik kan mycket och Rikard är uppåt, men är svårbedömd i årsdebuten liksom Holland Bokos nye stallkompis, starke Alviano. Mest tror jag dock på en annan tilläggshäst Hunkydory Degato som gick starkt i årsdebuten inom V75. Rysarbud som gått bra i skymundan är Order By Box, Mud Memory och Amerike Buttler.

Backegubben är mycket kapabel och sköter sig Björn Karlssons häst är det vinnaren. Såg nu hur han avslutade (som diskad) senast? Vi spikar! Motbuden är en norsk trio – Komnes Omer, Nordpåsocken och Sörli Odin.

I GS 75-4 tror jag på Vikens Beer Hunter. Vi har genom historien sett Braekken visa upp topprestationer i Östersund och jag har en känsla av att det är dags igen. Hästarna emot är Il Diablo som såg jättefin ut senast, men det loppet var väldigt billigt och Carlos Texi som är oväntat lite streckad just nu. Real Masterpiece och Dillon Power har de bästa utgångslägena. Rysaren är 2-procentaren Farmens Kaliber, som gör årsdebut. Han var tvåa på en 1.12-tid i Östersund i somras….

Tzarina övertygade senast, men är storstegad och har innerspår bakom bilen. Blir över? Tror mest på Pristess som var bra i comebacken och Jan Ove Olsen till täten skall ekipaget slås. Nymphe D`Inverne kommer till slut. Varför bara 5% på henne?

GS75-6 är ett topplopp! I min värld spetsar Euforia, men hon går bäst i ryggar och frågan är vem som i så fall övertar. Brenne Brakar visade kanonform senast och är mitt förstabud på form, men B.W.Sture är i en kulltopp i återkomst. Sedan gillar jag ju Kolbergs Lillefot till 2%. Euforia var riktigt bra som tvåa. Kan hon överraska med lucka? Gaardens Viktor spikade jag senast och han är given på lappen, även om jag inte har samma känsla för honom denna gång. Given i ledning, men landar i tredje inner?

Lacquer And Lace har flera gånger sett jättefin ut som fastlåst på sistone och hon är ju riktigt startsnabb. Risken är möjligen att hon blir för vass där framme (om hon körs i ledningen) och då har hon tidigare gett sig till slut. Hon är nog bäst på rulle, har jag en känsla av men Ohlsson löser ju det mesta. Spikbud, men hon är streckad på hela 66 %, vilket är lite väl mycket kan jag tycka. Motbuden är Leia Skywalker, Sahara Hotlady, Lirac De Zeun, Amazing La Marc, Sangrita Ås och möjligen Kenedisa Rollax.

 

GS75-förslaget 360 rader

Avd.1: 3 Guiseppe Boko res. 4, 2

Avd.2: 3, 6, 7, 12, 14 res. 9, 15

Avd.3: 2 Backegubben res. 8, 1

Avd.4: 2, 4, 8, 10 res. 3, 11

Avd.5: 1, 5, 6 res. 12, 10

Avd.6: 1, 2, 3, 5, 6, 11 res. 10, 12

Avd.7: 2 Lacquer And Lace res. 1, 12

 

Lycka till på liret!