university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

LIVE – Tequila Gel starkast i V5-finalen!

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔03.februari 2019
LIVE – Tequila Gel starkast i V5-finalen!

Resultat lopp 9: Tequila Gel andra ytter, utvändigt ledaren på den sista långsidan, pressade på och vann enkelt sedan invändig häst galopperat. Speed Cash kördes snällt och spurtade positivt för Jonas Johansson, liksom trean Dex Dynamite/Clara Jonasson. Alviano/Rikard N Skoglund, fram utvändigt ledaren, övertog ledning 800 kvar, pressade på upploppet och galopperade i segerstriden 50 meter från mål. Vici Ram/Mats E Djuse snabbstartade och satt i ledningen i den första kurvan, frick dra ned på tempot, men galopperade 800 kvar. Vinnartid 1.17,4/2160 meter, till oddset 3,75. V5-delade ut 1.441 kr och V3 delade ut 1.133 kr/andel.

Resultat lopp 8: Pastor On Line/Bo Landgren övertog ledningen från en galopperande Enge Astronaut/Tomas Pettersson efter 600 meter, fick bestämma i ett lågt temo och höll undan säkert från utmanande Otroligosåfin/Lars-Göran Söderberg. Den senare gjorde ett bra sista halvvarv i tredjespår och Yayas Nova Salsa/Hans Bergh brea trea. Hon såg segerfarlig ut på upploppet men vinglade till och tappade fart. Segertid 1.20,6/2140 meter och 4,10 blev oddset. V5-värde 914 kr och V3-värde 346 kr. Bosse Landgren tränar själv vinnaren.

Resultat lopp 7: Stjärnelden/Martin P Djuse ledningen, kort galopp varvet kvar, tillbaka till ledningen igen på den sista långsidan och vann mycket lätt. Måsaga/Emil Eriksson bra fram i rygg ledaren, fick spets gratis varvet från mål, orkade inte svara på ed sista långsidan men var klar tvåa. Vessle Moen/Jenny Björk spurtade in som trea. Storfavoriten Tekno Jerven galopperade upprepat och diskades. Vinnartiden 1.34,9/2140 meter, till odds 4,60 och V5-värde 568 kr. V3-värde 59 kr. Tränar den 7-åriga vacken gör Alf Jonsson, Bergsåker.

Resultat lopp 6: Ashbury Park var överlägsen efter en snygg ritt av Clara Jonasson. Ekipaget fick släppa ifrån sig ledningen till King of Fillejack/Lena Fritz, medan Aldorassa/Susanne H Osterling var utvändigt om ledaren. På den sista långsidan gav den blivande mamman Clara Jonasson anfallsorder och den 6-åriga valacken stack ifrån till seger med många längder. Segertid 1.17,1/2140 meter och oddset blev 1,71. V5-värde 128 kr. Tvåa blev Aldorassa och trea King Of Fillejack. Tränar gör Thomas Lönn, Regnsjö (Bollnäs).

Resultat lopp 5: Moeses/Mats E Djuse rygg ledaren, kom ut i slutkurvan och spurtade bra i den raska avslutningen och hann fram på linjen. Delsbofaks/Emil Eriksson i ledningen, fick ett rejält tryck under det sista halvvarvet och höll farten väl till en knapp förlust. Sjö Vinn/Jimmy H Andersson tredje inner, kom ut inför upploppet och avslutade fint. Bro Viking sist, fram mot utvändigt ledaren på 1100 kvar, såg ut att koppla greppet, men tappade stilen över upploppet. Vinnartid 1.28,7/2660 meter, odds 5,09 och V5-värde 111 kr. Fredrik Norredahl tränar den 9-åriga valacken!

Resultat lopp 4: Red Isac/Lars-Åke Svärdfeldt höll enkelt upp ledningen i V4-avslutningen, fick bestämma tempot, stack undan i slutkurvan och vann enkelt. Mellby Don Juan/Rikard N Skoglund spurtade bra som tvåa och Tempura/Peter Eriksson. Vinnartid 1.17,1/2640 meter, till oddset 13,05. Tre vinnare på V4 med fyra hemmahästar som vinnare delade ut hela 329.699 kr! Lunchdubbeln 9-1 delade ut 210,17. ”Svärdan” tränar numera Red Isac, som ägs av Josefin Svärdfeldt!

Resultat lopp 3: Hafstads Minessa styrdes fram snyggt av John Östman och när ekipaget styrdes på var det inget som helst snack om var segern skulle gå! Tvåa blev Kavata med Peter Eriksson efter ett smyglopp och trea Myrsjö Stalo med Tomas Pettersson efter att styrt fram utvändigt om ledaren 1100 kvar. Vinnartid 1.29,2/2160 merter, odds 13,77 och V4-värde 17.691 kr. Örjan Hafstad tränar det 6-åriga stoet!

Resultat lopp 2: Det var stenhårt i mål i V4-2 mellan Miskos Caprea/Mats E Djuse och Secret Of Joy/Rikard N Skoglund där den förstnämnde drog det längst strået! Ekipaget hängde på i rygg på länge ledande Contest Trot med Jan Olof Johansson, fick luckan mitt på upploppet och hann fram till en fotoseger! Secret Of Joy fick fjärde ytter, gick med i ryggar på den sista långsidan och spurtade vasst i fjärdespår över upploppet. Contest Trot höll fint som trea. Vinnartid 1.16,9/1660 meter, odds 24,31 och V4-värde 4.573 kr! Veronica Sundberg Book tränar det 6-åriga stoet!

Resultat lopp 1: Hågå Ida tog hem V4-öppningen! Peter Eriksson pressade Hågå Ida till täten efter 100 meter, men han fick släppa förbi sig Mini Manfred/Lars-Åke Svärdfeldt efter ett halvvarv, hängde på denna under slutvarvet och slog sig förbi till en säker seger. Rive Rappa/Jan Wallén utmanade till slut, men galopperade i striden! Tvåa blev Maggnetta för Kenth Åkerlund efter en invändig resa och Mini Manfred höll till tredjepriset! Segertiden blev 1.32,3/1640 meter och vinnaroddset var 18,41. V4-värde efter den inledande 3-procentaren 608 kr! Karl-Gunnar Löjdahl tränar det 6-åriga stoet!

Här följer du under dagen rapporter från tävlingarna. Det kommer in programförändringar, intervjuer, rapporter, V4-analys, tipsförslag och live-rapportering. Det rapporeras in allt eftersom, så glöm inte att uppdatera din sida!

Det är -12 grader, vinterbana och lite blåsigt.

Programförändringar:

Strukna hästar:

Lopp 1: 3 Möyvon

Lopp 2: 9 Avena Independent

Lopp 4: 4 Thed Ty Tass Zet

Lopp 6: 2 Lovely Lohr

Lopp 7: 4 Emmet

Lopp 8: 6 Eni Med

Kusk- och ryttarförändringar:

Lopp 6: Yayas Chili rids av Michaela B Fransson

Intervjuer:

Rikard N Skoglund (söndag, kl. 11:15):

– Det är dåliga vägar och jag kommer nog upp till Östersund strax innan första start. Jag var på Åby igår och jag är alltså inte framme ännu, säger Rikard som som alltid tar sig tid för en återkoppling om hästarna.

– Möyvon (V4-1) har tyvärr sparkat sig och kommer att strykas.

– Secret Of Joy (V4-2) var riktigt bra senast och jag hoppas att han presterar lika bra igen. Spår 5 är inte det bästa, men vi får försöka komma ned vettigt och ta dem till slut. Skall räknas!

– Spang Viktor (V4-3) är en häst som Fransson håller högt, men han beter sig som en gangster. När han fungerar är det ingen i det här fältet som springer ifrån honom, men han skall ju sköta sig också. Han får ses som en outsider!

– Mellby Don Juan (V4-4) vet jag att Pihlström är uppåt på idag. Vi får se hur jag lägger upp det taktiska, men jag tycker att han är en av fyra som kan vinna loppet.

– Rosens Elly (V5-3) provade jag nyligen i jobb och hon var riktigt positiv. Det är ett par på start som jag tror är för bra, men strular det för dem så… Jag tycker att hon är klar tredjehäst i loppet på förhand.

– Alviano (V5-5) är ute i ett p.21-lopp vilket är enklare än vanligt och han bör hävda sig rätt bra. Kan vara med i striden, men han vinner ju inte så ofta, säger Rikard N Skoglund.

Bo Landgren: (från atg.se)

– Rudolph (V4-1) fick ett perfekt lopp i comebacken och jag tror att han är bättre till idag. Det var dock en del tur med på vägen då flera galopperade framför oss till slut senast. Halvstängt huvudlag idag och från spår 3 bör han komma iväg vettigt. Jag hoppas på att smyga med i ryggar och ta dem till slut. Räknas!

– Conny Kullers (V4-3) gick riktigt bra i sin återkomst och bör vara klart förbättrad idag. Jag tror att han går runt 1.28 över distansen och kan vara med en bit framme. En luring!, säger Bo Landgren.

Emil Persson (hos Jan-Olov Persson):

– Elsas Faks (V4-3) är rätt rask iväg, tränar ok och körs säkert snällt. Kan vara med där framme någonstans, tror jag, säger Emil Persson.

Clara Jonasson:

– Klack Gidde (V4-3) fungerade inte på banan senast, men gjorde det jättrebra på slutet av det förra året. Känns fin i jobben, där han fått ett par snabbare omgångar. Han är rätt travsäker i grunden och kan öppna hyfsat och brodden är inga problem. Bra platschans, säger Clara Jonasson.

Martin P Djuse:

– Galliano Boko (V4-2) är ny i vår regi, känns ok i träningen men jag vill prova honom i lopp innan jag har några större förväntningar på honom. JAg smyger med och hoppas vi tar några till slut.

– Googi (V4-4) känns riktigt fin för dagen, har gjort det bra på slutet och visat god styrka. Senast drog vi fram vinnaren och han höll tappert till slut. Om vi får ett hyggligt lopp så är vi med och slåss om de tre första platserna.

– Ippon Futura (V4-4) återkom efter vila senast och fick en tuff inledning på loppet, så han var förlåten. Jag känns fin i jobben och har har ett bra smygläge denna gång. Kan tänkas med klaff!, säger Martin P Djuse.

Fredrik Fransson:

– Spang Viktor  (V4-3) är väldigt hingstig och svårmanövrerad, men det är väldigt fin fart i honom. Han har opererats i halsen och spurtade ritkigt vasst som fyra efter dubbla galopper senast. Hygglig chans om han sköter sig!, säger Fredrik Fransson.

Markus Pihlström:

– Mellby Don Juan (V4-4) börjar närma sig formen. Skulle det lösa sig på vägen så är han med i striden för han känns riktigt fin i träningen, säger Markus Pihlström.

Ann-Chatrine Svensson:

– Boom Boom Becker (V4-2) strök senast på grund av en hovböld. Han var ritkgitbra som tvåa innan dess och jag tror på en bevarad form. Bakspår är ju inte bra, men löser det sig på vägen så är jag optimistisk och tror på en hygglig platschans.

– Julia Kaulitz (V4-4) är jämn och säker. Senast fick hon inte chansen senast efter en tappstart och invändig resa. Hon är arg här hemma, vilket tyder på att hon är i form och jag tror hon kan vara bland de tre-fyra främsta, säger Ann-Chatrine Svensson.

Jimmy Dillner:

– Contest Trot (V4-2) mycket bättre än raden. Det var ett billigt lopp senast, men hon kan nog en 1.16-tid och är tänkbar.

V4-analysen:

Min spik Möyvon är struken! Det öppnar upp loppet. Jag har mest känsla för ”Svärdan” och Mini Manfred, som var fin i Bollnäs! Spets runt om? Secret Of Joy var mitt drag senast och det vara mycket nära! Han går lika bra i ryggar och med det minsta klaff tror jag på Rikard N Skoglunds uppsittning! Jag spikar! Boom Boom Becker för dig som garderar! Myrsjö Stalo var vass som 4-åring och känns intressant i återkomsten i V4-3. Spang Viktor är given om han sköter sig! Svårtippat i V4-avslutningen! Martin är nöjd med Googi och Markus likaså med Mellby Don Juan. Ippon Furura och Julia Kaulitz brukar kunna spurta fint med rätt resa! Red Isac fastnade med krafter kvar på Solvalla senast.

 

V4-förslaget 200 rader

Avd.1: 1, 4, 6, 7, 10 res. 9, 11

Avd.2: 6 Secret Of Joy res. 10, 7

Avd.3: 5, 7, 8, 9, 10, 11, 15 res. 13, 12

Avd.4: 2, 5, 7, 8, 10 res. 6, 1

 

 

 

 

 

 

Liknande Artiklar

Dan före dan! I morgon är det dags…..

Dan före dan! I morgon är det dags…..

Under onsdagskvällen är det dags för en av Östersundstravets stora tävlingsdagar för året då Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet avgörs. Även

Läs Mer