university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Tips i sista stund – Noel Face Rikards bästa chans!

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔16.april 2018
Tips i sista stund – Noel Face Rikards bästa chans!

När Östersundstravet kör V4 och V5 under måndagen har vi flera fina hästar till start. Rikard N Skoglund ser ut att sitta på leken i flera lopp. Så här yttrar han sig om chanserna kl. 09:30 under måndagen.

– Torride (V4-2) var kraftigt förbättrad barfota senast och är han lika bra igen så kanske vi kan ge Broximus Zet en match. Vi skall prova bilen före tävlingarna. Jag hoppas att han kan öppna bra.

– Laddy Laday (V4-3) är en häst jag gillar skarpt och vi har bra statistik ihop. När jag körde senast blev det strul på vägen, men han avslutade jättefort. Han är distansgynnad. Här försöker jag komma ut ett spår, gå med i ryggar och han är stark till slut. Det kanske är stallkompisen Tweener att slå i första hand.

– Noel Face (V4-4) var riktigt bra senast. Han var väldigt snabb ut och även om Quick One är kvick iväg tar han inte en längd på min. Jag vill köra i ledningen, kommer att hålla ett rätt jämnt tempo och tror på god segerchans. Att han inte vunnit så mycket tidigare beror mest på att han körts tufft och många gånger stött på hårt motstånd.

– Mana Estelle (V5-3) är ny i min träning. Jag har justerat till något och hon känns stabil i jobben. Jag vet inte hur hon kan utnyttja springspåret, men jag tycker att vi ses som outsiders här.

– Sorm Järven (V5-4) är oerhört fartfylld, men lika osäker som det verkar. Han är nog enklare i ledningen, men kommer vi iväg är han stark och om han fungerar går ingen säker.

– Min bästa chans idag är Noel Face, kanske ihop med Laddy Laday och Mr Dream Coktail ikväll på Romme.

Se andra intervjuer här: https://www.atg.se/V4/tips

I skrivande stund, kl.11:55 är en programförändring inregistrerad.

I lopp 4, V4-3, V5-1 – startar ej nummer 6 Be Bop A Lola.

Min V4-analys: V4-1 – Åstad Marcus kan massor och är klar favorit om han fungerar lika bra som senast. Motbuden är Ulvsås Rune som reparerade galopp bra senast som målfotoslagen, Husnäs Elving som kan ”allt” ibland och en felfri Bara Fille.

V4-2: Broximus Zet är bra men oerhört stor favorit. Kommer Torride till spets och körs barfota är det hästen att slå.

V4-3: Jag gillar Laddy Laday, men tycker att man skall gardera detta lopp – har lite skrällkänsla här.

V4-4: Noel Face har god spetschans och det klart att Rikard kan vinna. Jag väljer att spika, men Evident Ås kan få loppet i rygg på honom och kommer luckan så är nog det vinnaren.

V4-förslaget: 42 rader

Avd.1: 3, 4, 8 res. 10, 12
Avd.2: 3, 5 res. 13, 10

Avd.3: 3, 5, 7, 8, 9, 12, 13 res. 10, 4

Avd.4: 1 Noel Face res. 9, 4

Lycka till på spelet!

 

 

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer