university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Hattrick av Ove A i Hoting

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔07.juli 2018
Hattrick av Ove A i Hoting

Så här i VM-tider passade Ove A Lindqvist på att göra ett äkta hattrick, vinna tre raka lopp, då Hoting hade sin årspremiär under lördagen. Först ut av hans vinnare var storfavoriten i V5-4 New Joker som trots en resa utvändigt om ledande Lady Ann Lee med Magnus O Jonsson var klart starkast över upploppet. Efter en bra start med Kin Backmans Fylking i V5-finalen landande Ove i andra ytter, vilket efter galopp på favoriten Pyrmo/Martin Lundahl blev utvändigt om den ledande Kollbergs Lillefot med Hans Bergh. De kopplade ändå greppet i slutkurvan och stack undan till en klar vinst. I det åttonde loppet styrde Ove Epsilon Sisu till täten direkt och ekipaget var sedan överlägset motståndet. Micael Melander som 94:e kusk genom tiderna kom i 1000-klubben igår var nästan lika vass, tog två raka vinster och båda från ledningen. Först ut var Coras Sprint R.E. som efter omstarter höll upp täten och vann mycket enkelt. I V5-öppningen fick Micaels Estreem bestämma i ett lugnt tempo, stack undan inför slutkurvan och var ensam på planen till slut. I V5-2 spetsade Källdals Laura och ledde fram till galoppen kom mitt på den sista långsidan. I samma veva attackerade Järvsöfjellan med Jenny Björk från andra ytter, tog sig till täten i slutkurvan och vann enkelt. Ledningen runt om var också O.P.´s Futurums segerrecept med Amanda Hedlund. Quantum Bond med Anna-Lena Forsberg provade att utmana till slut, men kom aldrig förbi. Övriga vinnare var Tallmons Calin med Jan Norberg, Eldtoring med Rikard N Skoglund och Talliho med Jonas Johansson. V5 delade ut 2 674 kronor och omsatte 230 611 kronor.

På Halmstad stod Amanda Löfqwists Bella On Tour för ett starkt lopp som fyra i V75-4, Wången Cups final efter en tung resa för Mats E Djuse på 1.14,4a/2140 meter. Stallkompisen Melizza Girl slutade här sexa för Malin Friman på 1.14,6a/2140 meter.

Liknande Artiklar

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

I SAMARBETE MED HÄSTSHOPEN   Lördag 9/3 drar vi igång årets 2-årsserie. Det kommer att bli åtta tillfällen med final 12/6.  DATUM          VARM                 

Läs Mer