Nyheter

Fylking V75-vinnare på Bergsåker

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav, Uncategorized 🕔21.mars 2020
Fylking V75-vinnare på Bergsåker

Kin Backmans Fylking visade toppform i den senaste starten som trea efter att ha blivit störd till galopp efter en bit, varför många trodde på honom inför dagens V75-tävlingar på Bergsåker och hingsten gjorde ingen besviken tillsammans med Oskar Kylin Blom i V75-4. Efter en säker start hamnade ekipaget i andra ytter, stöttes ut till anfall på den sista långsidan, kopplade tidigt grepp på den invändige Norrlands Scott med John Östman. Från ryggen på ledaren hittade Anders Hafstads Bonaldo med Magnus A Djuse efter en snabb start loss i den sista svängen, veks ut till anfall och avslutade positivt, men var som tvåa en längd efter Fylking i mål. Segertiden skrevs till 1.25,0/2160 meter till 4,29 i odds, medan Bonaldo kom i mål på 1.25,2/2160 meter. Segerbilden är tagen av David Schreiner/TR Bild. I V75-finalen slutade Fredrik Norredahls Denali med Magnus A Djuses trea på 1.13,9/1660 meter från andra ytter, bakom överlägsne Lux Håleryd med Rikard N Skoglund.

Anders Hafstads andra häst till start under lördagen Minelli med Caroline Forsner slutade tvåa på 1.24,4a/1640 meter i det inledande montéloppet efter ett smyglopp och fin avslutning bakom storfavoriten Wilda Fille med Emilia Leo.

Under fredagskvällen slutade Florens V.J. med Jan-Olof Johansson tvåa på 1.18,5/1640 meter i Umåkers åttonde lopp efter en resa i rygg på ledaren och lucka mitt på upploppet.

Liknande Artiklar