university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Framgångsrik helg för ponnytravet!

0 Comments 📁 Ponnytrav, Senaste nytt, Sportnyheter, Trav 🕔15.september 2014
Framgångsrik helg för ponnytravet!

Det blev en otroligt framgångsrik helg, söndag den 7 sept, för våra minsta travhästar och kuskar här i länet, Svenskt rekord, seger i Mini Ådalspriset och en tredjeplats i Svenskt Ponnytrav Derby.
itisexam

Dannero hade heldag med ponnytrav i söndags, många fina prestationer blev det för östersundsekipagen och två lyckades ta seger! Först ut var travskolans ponny Månstorps Opal som för första gången kördes av Emma Henriksson, och vilken styrning det blev! En överlägsen seger med ett nytt svenskt rekord (voltstart) för 5 åriga hingstar och valacker (2.17,2), det tidigare rekordet 2.17,9 var sedan 2007 då ponnyn Dynamit II kämpade sig till en fjärde plats från dryga tillägg på Tingsryd. Den andra segern kom några timmar senare, i Danneros största lopp för kat. A ponnyer, Mini Ådalspriset. Segrade i detta storlopp gjorde Rivaldo med den skickliga kusken Magnus A Djuse, det blev även ett nytt rekord och fina poäng i Norrlands Ponny Elitserie.

Samma dag, väldigt långt hemifrån, närmare bestämt på Jägersro befanns sig Joel M Sjölund med sin ponny L.A. Speedmachine. Detta sammansvetsade ekipage tog både nytt rekord och en hedersvärd tredjeplats i årets upplaga av Svenskt Ponnytrav Derby.

Stort GRATTIS!
070-684

Liknande Artiklar

Bussresa till Hotingtravet

Bussresa till Hotingtravet

Fredag den 12 juli anordnar Östersundstravet en resa till Hotingtravet i samarbete med SPF Seniorerna Östersund och Ångermanlands Gille. Hoting

Läs Mer

Inga Kommentarer

Ledsen, inga kommentarer!

Just nu finns inga kommentarer.

Skriv Kommentar

<