Nyheter

Fortsatt toppform för Juliana Bore

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔06.juli 2019
Fortsatt toppform för Juliana Bore

Amanda Löfqwists Juliana Bore skrällde med Fredrik Jonsson till med en spurtseger under V75-dagen på hemmaplan och visade på Lyckseletravet under fredagen att den fina insatsen inte var en tillfällighet vid en enkel spetsseger i V65-3. I ”Lycksele Bostäders Stostjärna” stack hon från spår 2 bakom bilen direkt till täten, drog ned på tempot under mellanvarvet och stack undan till en enkel seger med ett par längder på 1.15,3a/2140 meter, till 3,69 i odds.

Det var nära en seger till för Amanda och Fredrik i V65-2 då Bella On Tour stod för en bra långsida i tredjespår och upplopp från tredje-fjärde ytter och kopplade greppet, men smygkörde Bajkal Graffiti hittade loss mitt på upploppet och störtdök till seger. Bella On Tour fick nöja sig med andrapriset på 1.14,4/2160 meter.

I lopp 8 stack stallkompisen Anton Bore till spets från ytter spåret, höll en bra tempo och fick sedan tryck av Soleil D’Inverne med Robert Dunder under slutvarvet. Den senare var överlägsen för dagen men Anton Bore kom in med hedern i behåll som trea på 1.17,8a/2140 meter.

Liknande Artiklar