Nyheter

Fördel Mats då kuskchampionatet avgörs under finalkvällen

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔19.december 2019
Fördel Mats då kuskchampionatet avgörs under finalkvällen

När Östersundstravet kör årsfinal under fredagskvällen med V64, med bland annat 41 hemmahästar till start och kuskchampionatet står mellan två bröder från Östersund – Magnus och Mats Djuse. Det är fördel den senare med två vinster och mycket tyder på att han håller undan, men osvuret är bäst och den som lever får se…. Vädret verkar i alla fall bli fint med ett par minusgrader, lugn vind och ingen nederbörd. I morgon får ni ta del av vad de båda bröderna tror om sina respektive chanser under kvällen. Det blir också intervjuer med bland annat Oskar Kylin Blom och Ludwig Wickman här på hemsidan. Programförändringar så här långt är två i lopp 3. Där startar inte 8 Yayas Chili och 5 Quiz Roc körs av Viktor Malmrot. Vi återkommer i morgon fredag, som vanligt med senaste nytt och LIVE-rapportering från travdagen.

Nedan kan ni ta del av programtipset som skrevs direkt när listorna kom.

Fördel Mats då körsvenschampionatet skall avgöras
När Östersundstravet arrangerar årsfinalen 2019 på fredagskvällen är det fördel för Mats E Djuse i championatstriden. Han har 23 årssegrar på hemmabanan, medan lillebror Magnus står på 21 vinster med flera andrapris. Inför V64-omgången har de båda några rätt goda möjligheter att fylla på sin segerkvot ytterligare, utan några riktiga toppchanser på förhand.
Det högsta varmblodsloppet inleder V64-gången! Umåkershästen Höwings Star med John Östman har visat fin form på sistone om möter ett för honom överkomligt motstånd så vi väljer att spika den spurtstarka 9-årige valacken! Importedfrmdetroit med Daniel Wäjersten ser ut att vara den tuffaste emot på förhand. V64-4 ser ut att vara upplagt för Mr Ozzy med Ludwig Wickman som har gått fint utan att få vinna på sistone. Utgångsläget denna gång med spår 2 bakom bilen är perfekt och Zola Boko-valacken kan leda runt om så det är min andra spik för dagen. Det är fördel för ston i svåranalyserade V64-2. Månskens Pärla med Bo Landgren drog det bästa spåret och har visat fin fart. 3-åriga Ellinea står bra till, visade förbättrade takter senast och kanske kan slå till. Home Made Candy med Gunilla Oscarsson stod för ett fint lopp senast, men orkade inte avgöra till slut. Nu står ekipaget vettigt till i V64-3 och kanske kan ta dem denna gång istället. Oskar Kylin Bloms Nicois Du Gull känns intressant som motbud. Norrbo Odin har stor fart för klassen och har toppchans felfri i V64-5, men kan gör bort sig ofta varför vi väljer att gardera upp loppet. Peter Highness med Oskar Kylin Blom är rejäl för klassen och visade god för på Bollnästravet senast. Oskar Kylin Bloms häst får tipset i V64-finalen men har spår 4 och riskerar att komma illa till inledningsvis. Vad kan Per Linderoths Lolee Rockza från det bästa utgångläget?

Lycka till på spelet!

Liknande Artiklar

Är det dags för Picasso Face?

Är det dags för Picasso Face?

När Bergsåker delar på en V86-omgång med Solvalla under onsdagsaftonen har Tomas B Nilssons Frida Taxam med Magnus A Djuse

Läs Mer