university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Flera jämthästar med chans på Dannero

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔15.april 2018
Flera jämthästar med chans på Dannero

Under söndagen kör Dannero breddlopp och ett flertal jämthästar är på plats och flera är mycket betrodda på spelet.

Assar Strömbergs Born This Way är favorit i V5-1 för Stefan Edin från ett innerspår på start över medeldistans. I V5-2 är Nerida tippad för Jan-Olof Johansson från ett innerspår på tillägg över kort distans.

I montéloppet är Tandsmärta favorit för Angela Eriksson från ett fjärdespår på tillägg. Bjönnum Fröya har här ett andraspår för Emilia Leo på samma start, medan Sot Tösa har innerspår, ensam på start för Jenny Björk.

Lassbyns Heta Lina har spår 3 på start över kort distans för Carl-Ivar Larsson i V5-4. I V5-finalen har Amanda Löfqwists Moner Rainer spår 4 på start över lång distans för Marcus Lilius och stallkompisen Avena Dangerous spår 3 på tillägg för Magnus A Djuse. På innerspår på tillägg hittar vi Henrik Erikssons Masterofthewindås för Victor Karlsson.

K.A.Pital/Karl-Gunnar Löjdahl och Evita B.B./Kenth Söderlund står båda med dubbla tillägg över medeldistans i det tredje loppet från spår 1 respektive 5. Honung Tooma är med i lopp 4 för Kenth Söderlund från ett femtespår på start över kort distans. I samma stolopp har Emilie Mörks Talliho spår 3 på tillägg för Jonas Johansson.

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer