university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Fina framgångar för jämtar!

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔19.maj 2019
Fina framgångar för jämtar!

När Dannero körde V65 under fredagen blev det succé för flera av jämthästarna genom segrar för Västerbofeelsofine/Lena Fritz, Anders Hafstads Minelli och Daniel Wikbergs Timetobecool, båda körda av Magnus A Djuse. Den senare ser ut att slå fjolårets succésiffror med råge och syns allt mera i större sammanhang!

Åke Erikssons Västerbofeelsofine, som har visat sig trivas förträffligt i montédisciplinen, fick en bra start i V65-3 och var i rygg på ledaren under inledningsvarvet, reds fram till täten inför slutvarvet, drog undan och var överlägsen på 1.15,3/2160 meter, till 4,96 i odds.

I V64-4 öppnade Minelli/Magnus A Djuse bra till ryggen på ledaren Röyns Kasper/Ragnar Fremstad som drog på hårt i täten, så Magnus kunde vänta med attacken till inför slutrakan och då slog stoet sig fram till seger på det nya rekordet och topptiden 1.22,0a/1640 meter, till 4,64 i odds. Även Johan Gunnarssons Joel Klipp gick här fint för Per Linderoth som tvåa på 1.22,2a/1640 meter efter att hängt på som fjärde/femte häst och slagit sig fram under det sista halvvarvet.

Timetobecool/Magus A Djuse övertog ledningen efter 400 meter i V65-5 och stack undan till en enkel seger på 1.15,2a/2140 meter, till 5,04 i odds. Tina Lofts Whitsun Madonna/Emilia Leo blev utstött från tredje ytter varvet från mål till först i tredjespår och höll riktigt starkt som tvåa på 1.15,6a/2140 meter, strax före Monica Nilssons Homemade Bourbon/Mats A Djuse som stod för ett starkt slutvarv i spåren.

I V65-inledningen höll Håkan Berglunds Noel Face farten heroiskt för Emilia Leo efter en tung resa om den ledande Upstream/Ulf Ohlsson i ett bra tempo, övertog täten inför slutrundan och ledde tills strax före mållinjen då favoriten Orlando Triss med Rikard N Skoglund tog sig förbi.

Under torsdagen vann Järvsö Ingrid för Magnus A Djuse i lopp 8 och stoet från Wången visade upp fina fartresurser. Hon galopperade dubbelt från början och hamnade sist, i sjätte inner, var fortfarande längst bak i det stora fältet vid utgången av den sista svängen, men kom i sjättespår på upploppet och vann lätt på det nya rekordet 1.31,4g/2160 meter, till 3,02 i odds. Magnus har i skrivande stund 39 årssegrar och ser ut att enkelt slå fjolårets succésiffror!

När Gävletravet körde V75 under lördagen lyckades Oscar Berglunds Shocking Superman bäst som knappt slagen tvåa i V75-öppningen på 1.12,1a/2140 meter. Ulf Ohlssons styrning tog en lugn start, men fick ändå positionen utvändigt om den ledande Nobel Amok/Robert Bergh, hade slagit denne i slutkurvan, men bakom hade Stepping Spaceboy/Carl Johan Jepson smugit med och denne slog sig förbi den sista biten.

I Solängets lopp 6 slutade under lördagen Svante Bergqvists Dahila trea för Ingvar Nyberg på det nya rekordet 1.33,6/2160 meter efter en invändig resa, fick täten halvvarvet från mål och höll farten bra uppe.

Liknande Artiklar

Två 3-åringar från Jämtland inledde på Bergsåker

Två 3-åringar från Jämtland inledde på Bergsåker

När Bergsåker körde tävlingar under fredagen inleddes det med två jämtsegrar. Jörgen E Berglunds Vejmo Mys med Ove A Lindqvist

Läs Mer