university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Trippa Undan mot Lannem Silje i Bollnäs

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Trav 🕔10.februari 2018
Trippa Undan mot Lannem Silje i Bollnäs

När Bollnäs kör en GS75-omgång under söndagen är det åtta hästar anmälda från länet, men tyvärr har Euforia blivit struken. Bror Grönlunds Trippa Undan har spår tre i det första dubbelloppet för Magnus A Djuse, där stona har fördel. Den förra storstjärnan Lannem Silje kommer ut för Tor Wollebaek. Hon har haft ett långt skadeuppehåll, ett innerspår och bli stor favorit. Även Krusse är med för Michael von Krusenstierna från spår 5 på tillägg.

I det tredje loppet kommer Crusable ut för Michael von Krusenstierna. Den 4-åriga hingsten efter Beanie M.M. (!) har spår nio i volten, men har gjort fina insatser på sistone, utan att få riktigt utdelning. Är det dags nu?

I det sjätte loppet har Mollan innerspår på tillägg på kort distans för Zen Jonasson.

Tomas B Nilsson har duon Royal Love och Geoffrey S.Boko i det åttonde loppet. Han kör den förstnämnde själv från ett andraspår bakom bilen medan Magnus A Djuse sitter upp från ett tolftespår för starke Geoffrey S.Boko.

Veronica Sundberg Books In Disguise har spår nio bakom bilen över långdistans för Rikard N Skoglund.

 

Liknande Artiklar

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

När Umåker kör V64 uunder tisdagskvällen startar Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. i V64-öppningen, ett stolopp för Magnus A Djuse från

Läs Mer