university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Cobourg Hanover i klass I-final

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔08.augusti 2018
Cobourg Hanover i klass I-final

När det är dags för Åbys Stora Pris på lördag och V75-finaler kommer Oscar Berglunds Cobourg Hanover (bilden är från ÖP) till start i klass I-finalen, med 250.000 kronor till vinnaren. Erik Adielsson kör i V75-öppningen. Ekipaget har spår 2 bakom bilen över medeldistans och är för närvarande favoritspelat. Vi håller såklart tummarna!

Även Henrik Erikssons Sangrita Ås är med i ett rikstotolopp i klass I, då hon startar i V86-7 i Boden under onsdagskvällen. Rikard N Skoglund kör och har spår 9 bakom bilen, efter strykningar, över medeldistans. Favorit är Loke Survive med Robert Bergh från spår 2.

Under torsdagenskvällen startar Bo Hjelms Mari Slogum i Bollnäs, i ett försök till Dubbelcupens från spår 3 bakom bilen, över kort distans för Peter Eriksson. Michael von Essens Optandsfröken med Magnus A Djuse har spår 8 i samma lopp. Åke Erikssons B.W.Sweetie har spår 5 bakom bilen för Isabell Eriksson i det sista loppet över medeldistans.

Under torsdagslunchen startar Charlotte von Krusenstiernas Highsurprise Laday för Erik Fredriksson i Lindesberg från spår 1 i V4-3, bakom bilen över kort distans.

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer