university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Broximus Zet vann på Bollnäs

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔08.juli 2018
Broximus Zet vann på Bollnäs

När Bollnäs körde trav under söndagskvällen I V5-2 fick Broximus Zet en invändig resa för Rauno Pöllänen, kom ut inför den sista kurvan, veks ut i fjärdespår inför upploppet, spurtade storstilat och hann upp Ellis Pride med Ulf Ohlsson på linjen till seger på 1.15,6/2160 meter. Åke Erikssons (se i en bild från ÖP) 4-årige valack har därmed fyra vinster på åtta starter i år vilket har givit 125.890 kronor in kört. Det var Åkes tredje raka tränarseger!

I V5-4 slutade Mellby Galanga trea i V5-4 efter att ha uppträtt alltför vasst. 3-åringen vräkte sig i galopp i en ogiltig start, så Ulf Ohlsson fick köra Oscar Berglunds valack på extrem säkerhet, men ändå galopperade han efter ett halvvarv och hamnade sist i fältet. Sedan avslutade den talangfulla Maharajah-sonen vasst i vida spår som trea på 1.16,4g/2140 meter. Vann gjorde favoriten Noble Boy med Ulf Eriksson.

Liknande Artiklar

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

I SAMARBETE MED HÄSTSHOPEN   Lördag 9/3 drar vi igång årets 2-årsserie. Det kommer att bli åtta tillfällen med final 12/6.  DATUM          VARM                 

Läs Mer