university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Broximus Zet spik inom V4-ramen

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔15.april 2018
Broximus Zet spik inom V4-ramen

Under måndagen är det lunchtrav i Östersund med nio lopp på programmet. Det ser rätt öppet ut inom V4, men en hemmahäst blir säkerligen mycket anlitad som singelstreck!

Det gäller Broximus Zet som visserligen fick ge sig för första gången senast mot Ellis Pride den sista biten, men i V4-2 blir Tomas B Nilssons 4-åring efter Orlando Vici klar favorit från ett tredjespår bakom bilen för Ulf Eriksson. Torride med Rikard N Skoglund  rekommenderas för den som garderar. Rikard sitter också upp bakom Daniel Wikbergs Laddy Laday i V4-3 från ett innerspår på tillägg över lång distans. Loppet ser klurigt ut att lösa och det kan absolut skrälla till här! Rikard blir nog favorit i V4-avslutningen också genom Noel Face som har innerspår bakom bilen över kort distans. Frågan är om han kan hålla upp innerspåret från startsnabba konkurrenter och i alla fall komma till. Quick One, Castle Hall och Evident Ås blir betrodda motbud. En felfri Åstad Marcus tror jag blir svårstoppad för Björn Karlsson i V4-öppningen. Ulvsås Rune visade fin form på Leangen senast och har ett bra utgångsläge för Emma Gabrielsson. Även Husnäs Elving är snabb och kanske kan spetsa trots ytterspår bakom bilen.

Av jämthästarna i övrigt blir Bonalita betrodd för John Östman i V5-3 och Tomas B Nilssons Mister Alex för Ulf Eriksson i det första loppet.

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer