Nyheter

Bella On Tour tvåa på Bollnästravet

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔07.september 2019
Bella On Tour tvåa på Bollnästravet

När Bollnäs körde tävlingar under fredagskvällen blev det några framgångar för jämthästar. I V5-inledningen spurtade Amanda Löfqwists Bella On Tour med Fredrik Jonsson till sig andra priset på 1.13,5/1660 meter, efter en resa i fjärde enet avancemang i spåren från den sista långsidan och en stark avslutning. Vann gjorde Melkin med Hanna Forslin. I V5-3 slutade även Malin Löfgrens Arya Karma med Anders Eriksson tvåa på 1.16,9/2160 meter efter en resa i andra ytter. Ekipaget provade att utmana anförande My Golden Eye med Kajsa Frick till slut, men kom aldrig förbi.

I montéloppet slutade Åke Erikssons Västerbofeelsofine med Lena Fritz trea på 1.13,5a/1640 meter efter att ha varit med som tredje häst på innerspår under den större delen av vägen. Champion Chip med Susanne H Osterling ledde racet hela vägen.

Under torsdagen slutade Ippon Futura med Mats E Djuse trea i lopp 2 på Gävletravet på 1.15,3a/3140 meter, efter att ha fått ett lopp sist utvändigt i kön och en stark spurt över slutrakan. My Dream Art med Oskar J Andersson vann loppet.

Liknande Artiklar

Lunchtävlingar under onsdagen på Östersundstravet

Lunchtävlingar under onsdagen på Östersundstravet

När Östersundstravet kör lunchtävlingar under onsdagen är det 21 jämthästar till start, samt fyra som kvalar. Det spås blir 6-8

Läs Mer