university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Assault tvåa på Umåker

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔14.april 2019
Assault tvåa på Umåker

Då Umåker arrangerade V75-tävlingarna under lördagen lyckades Daniel Wikbergs Assault bäst av jämthästarna  med ett andrapris i montéloppet med Sofia Adolfsson i sadeln. Ekipaget gick i en trång situation in i den första kurvan till täten och kunde svara Assumetoberich med Jennifer Persson en bit på den sista långsidan, men fick ge sig in i kurvan och kom i mål som klar tvåa på 1.14,8a/2140 meter. Magnus A Djuse hade en härlig dag med två segrar, för Pleasure For Cash i V4-2 från tredje inner och en spurtseger i vida spår för Mr Golden Quick i silverdivisionen.

På Bollnästravet spurtade senare under kvällen Amanda Löfqwists Juliana Bore med Lukas L Svedlund in snyggt som tvåa på 1.15,9/2160 meter i V65-öppningen, efter en resa i fjärde inner, fram på långsidan och egen rask attack i fjärdespår i slutkurvan. I V65-4 slutade Jeanette Boijes Red Pond Peak trea i ett montélopp för Sanna Boije på 1.16,4a/2140 meter. Ekipage var med som fyra på innerspår, kördes framåt på den sista långsidan och avslutade väl bakom Champion Chip/Anna Erixon.

Liknande Artiklar

Mats E Djuse i Lärlings-EM på Mallorca!

Mats E Djuse i Lärlings-EM på Mallorca!

När Bergsåkerstravet kör istället för Östersundstravet på fredag och Oviken på lördag finns inte Mats E Djuse med, vilket beror

Läs Mer