university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Assault tvåa på Umåker

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔14.april 2019
Assault tvåa på Umåker

Då Umåker arrangerade V75-tävlingarna under lördagen lyckades Daniel Wikbergs Assault bäst av jämthästarna  med ett andrapris i montéloppet med Sofia Adolfsson i sadeln. Ekipaget gick i en trång situation in i den första kurvan till täten och kunde svara Assumetoberich med Jennifer Persson en bit på den sista långsidan, men fick ge sig in i kurvan och kom i mål som klar tvåa på 1.14,8a/2140 meter. Magnus A Djuse hade en härlig dag med två segrar, för Pleasure For Cash i V4-2 från tredje inner och en spurtseger i vida spår för Mr Golden Quick i silverdivisionen.

På Bollnästravet spurtade senare under kvällen Amanda Löfqwists Juliana Bore med Lukas L Svedlund in snyggt som tvåa på 1.15,9/2160 meter i V65-öppningen, efter en resa i fjärde inner, fram på långsidan och egen rask attack i fjärdespår i slutkurvan. I V65-4 slutade Jeanette Boijes Red Pond Peak trea i ett montélopp för Sanna Boije på 1.16,4a/2140 meter. Ekipage var med som fyra på innerspår, kördes framåt på den sista långsidan och avslutade väl bakom Champion Chip/Anna Erixon.

Liknande Artiklar

Jämthästar på Dannero och Leangen under påsken

Jämthästar på Dannero och Leangen under påsken

Under påskaftonen startar 11 jämthästar på Dannero och sex går ut på Leangen under påskdagen. Karl-Gunnar Löjdahls duo Kavata med Lars-Åke

Läs Mer