Nyheter

Är Osah´s Bolt rätt spik inom V64:an?

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔04.oktober 2019
Är Osah´s Bolt rätt spik inom V64:an?

När Östersundstravet kör tävlingar trav under fredagen är det 47 hästar till start. Wångens All Of A Sudden, Anna-Lena Göranssons Osah´s Bolt, Michael von Essens Optandsfröken och Ananda Löfqwists Anton Bore är de hemmahästar vi tippat etta i programtipset. Osah´s Bolt med Emilia Leo är dessutom ett av två utsedda singelstreck efter att ha vunnit fem av de sex senaste loppet, ofta den tunga vägen. Kan ekipaget runda allt igen? Längre ned kan du ta del av programtipset, vilket skrevs i direkt anslutning till att listorna kom i måndags. Under fredagen kommer du som vanligt att kunna ta del av det senaste här på hemsidan med väder- och banprognoser, programförändringar, intervjuer, en V64-analys, V64-tips, inlämnad balansinformation , senaste nytt och under själva tävlingarna kan du ta del av resultatkommentarer.

När Östersundstravet kör en V64-omgång under fredagen är det fina lopp och även om det inte finns någon given vinnare på papperet så finner vi några tänkbara enkelstreck. Vi singlade Osah’s Bolt senast och Anna-Lena Göranssons valack har vunnit den tunga vägen vid ett flertal tillfällen. Vi tror att Emilia Leo, trots det sämsta utgångsläget, har en god möjlighet att runda alla och väljer att spika ekipaget i V64-3. Vi går också på Alice Ruda i V64-5 eftersom hon gjort ett flertal fina prestationer på senare tid och Magnus A Djuses styrning står fint till i ett annars öppet lopp. I dubbelcupen, V64-4, är det fördel ston och det en några riktigt duktiga tjejer på start som har goda möjligheter. Vinnartipset går till Optandsfröken med Michael von Essen som har en god spetschans och därifrån skall hon slås. Nygårds Hillevi kommer från två raka segrar och räknas tidigt igen. På tillägg har springspårens Järvsö Fux och Juni Goggen visat fin klass på sistone. Det ser jämnt ut på papperet i V64-finalen! Markus Pihlströms Global Trademark återkommer efter ett uppehåll och har för Jimmy H Andersson ett perfekt utgångsläge. Nobel Amok är en bra häst som brukar köras offensivt. Den Robert Bergh-tränade valacken kan få överta ledningen från Etosha Boko i V64-öppningen och i så fall är segerchansen god. Sugarmakesmecrazy är formhästen som gynnas om de redan nämnda träter mot varandra inledningsvis. V64-2 är en spårtrappa som känns vidöppen! African Coast med Susanne H Osterling har ett perfekt utgångsläge och får tipsnicken.

V64-förslaget 3 * 8 * 1 * 4 * 1 * 6 = 576 rader

V64-1:

7 Nobel Amok

2 Etosha Boko

5 Sugarmakesmecrazy

V64-2:

3 African Coast

14 Elise Andover

5 Ornstein

2 Popeye Face

9 Creek´s Superline

8 Order By Box

15 Highsurprise Laday

12 Variety Show

V64-3:

14 Osah´s Bolt

V64-4:

3 Optandsfröken

5 Nygårds Hillevi

11 Järvsö Fux

12 Juni Goggen

V64-5:

8 Alice Ruda

V64-6 (V4-4)

V64-6:

4 Global Trademark

3 Classics Never Die

2 Topnotch Liss

9 Timetobecool

5 Holens Aqvavit

8 Homemade Bourbon

 

 

Liknande Artiklar

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

På lunchtravet vid Rättviks travbana startar under tisdagen Åke Erikssons Västerbofeelsofine med Isabell Eriksson från spår 4 bakom bilen över

Läs Mer