Nyheter

Aktiv i framtiden inom travet på Östersundstravet!

📁 Senaste nytt, Ungdomssektionen, Utbildning 🕔16.augusti 2017
Aktiv i framtiden inom travet på Östersundstravet!

Östersundstravets Talangsatsning för ungdomar 2017-2021

Jämtlands Travsällskap och Östersundstravet skapar ett Talangprojekt med syfte att utveckla och bredda våra ungdomars kunskapsbas för att gynna deras satsning inom travsporten och ge de möjligheter till stöd och trygghet att utvecklas på sin hemmabana Östersundstravet. Du, som är ungdomar i åldern 16-25 år med licens på Östersundstravet samt medlem i Jämtlands Travsällskap och Östersundstravets Ungdomssektion, kan delta i satsningen.

Konceptet ska leda till fem nya unga satsande tränare på Östersundstravet som deltagit och fått stöd genom satsningen inom en femårs period. Projektet kommer att anta två satsande ungdomar/år i åldern 18-25 år till en spetscoachning utifrån individens behov. Dessa två får utöver gemensamma aktiviteterna för alla även möjlighet till t.ex. unika studiebesök eller specifikt mentorskap under ett år.

Du som ser dig själv som aktiv i framtiden inom travet på Östersundstravet och vill vara en av de som får möjlighet till individuellcoachning under ett år skickar en ansökan till anna-karin.sjolund@ostersund.travsport.se på den här blanketten Östersundstravets Talangsatsning ANSÖKAN. Antagningen sker löpande. Ansökningsblanketter finns även att hämta på Travskolan och Sekris.

Kom gärna med förslag på gemensamma aktiviteter!
Under vår Travdag den 29 augusti finns mer info på Travskolan där vi bjuder på fika och diskuterar idéer.

Väl mött på Stallbacken!

Liknande Artiklar

Dags för B-tränarutbildning

Dags för B-tränarutbildning

Hästportens Folkhögskola anordnar B-TRÄNARUTBILDNING! Vill du lära dig mer om travsporten och ta licens för att få träna din egen travhäst? Ta chansen

Läs Mer