Nyheter

Sheilah Laday i Diamantstoets Final!

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔26.juni 2020
Sheilah Laday i Diamantstoets Final!

Till helgen är det spännande travtävlingar! Redan under fredagskvällen har vi V64 på Bergsåker och race i Lycksele. Under lördagen kör man V75 på Bergsåker och under söndagen är det GS75 på Hagmyren och årets andra travdag i Oviken. Det senare återkommer vi med i ett särskilt inslag om under lördagen.

I V64-öppningen har Anders Djuses Ippon Futura med Mats E Djuse spår 2 på dubbla tillägg över den dryga distansen 3180 meter. I V64-2 har Karl-Gunnar Löjdahls Kavata med Peter Eriksson spår 6 på tillägg över medeldistans. I V64-3 har Veronica Sundberg Books Text Man Hörsta med Örjan Kihlström spår 6 bakom bilen över medeldistans. I Diamantstoets Final, V64-6, har Henrik Sjöquists Sheilah Laday med Sofia Frilén spår 3 på tillägg över medeldistans. I lopp 10 har Veronica Sundberg Books Super Hörsta med Lukas L Svedlund spår 1 och Valentino Demi med Sofia Frilén spår 13 bakom bilen över lång distans. I lopp 11 har Karl-Gunnar Löjdahls Haga Bruden med Peter Eriksson spår 9 bakom bilen över medeldistans.

I Lycksele har Anders Hafstads Minea med Micael Melander spår 4 över kort distans i öppningsloppet. I V5-2 har Jörgen E Berglunds Fröken Ulli med Camilla Olsson spår 1 på tillägg över medeldistans. I V5-4 har Davud Svedgårdhs Cash Life med Erika Rosén Eriksson spår 1 på start över medeldistans i voltstart, medan stallkompisen Cankus Quid med Emma Magnusson Bjurström har spår 8. I V5-finalen har Lars-Åke Svärdfeldts Aramis Race spår 2 på tillägg över långa 3160 meter. I lopp 8 har Ida Jonssons Gobi’s Nightwish med Martina Bwrg spår 10 över medeldistans i monté. I det sista loppet har Stig Anderssons Källdals Rex med Johan Andersson spår 3 och Miriam med Lars-Åke Svärdfeldt spår 5 på start över medeldistans, medan Jörgen E Berglunds Alsaker Juni med Camilla Olsson har spår 1, Stig Anderssons Källdals Faksen med Susanne H Osterling spår 3, Åstrons Flamma med Karin Olofsson spår 6 och Anders Hafstads Ellinea med Micael Melander spår 7, alla från tillägg.

Under V75-dagen har Lars Ångströms Knallhatten med Jessica Ångström har spår 8 på tillägg över medeldistans i V4-2.

På Hagmyren under söndagen hittar vi i GS75-3 Anders Hafstads Minelli med Caroline Forsner från spår 8 på tillägg över medeldistans, vilket är ett montélopp. I GS75-4 har Optandsfröken med Michael von Essens spår 3 på start över kort distans. I GS75-5 har Mikael Björklunds Kaksi med Örjan Kihlström från spår 11 bakom bilen över medeldistans. I GS75-avslutningen har Örjan Hafstads Minessa med Magnus A Djuse spår 1 och Johan Gunnarssons Joel Klipp med Emilia Leo spår 11 bakom bilen över medeldistans.

Liknande Artiklar