Nyheter

Två hemmahästar spikas av Månsson

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav, Uncategorized 🕔06.december 2018
Två hemmahästar spikas av Månsson

När Östersundstravet kör lunchtävlingar under torsdagen är det 44 hemmahästarna till start och B-O Månsson tippar tre av dem som vinnare. Åke Erikssons Broximus Zet med Magnus A Djuse blir dessutom Månssons spik inom V4-omgången. Ekipaget har spår 3 på tillägg över lång distans. En felfri Merritt ser ut att vara tuffast emot.

Månsson väljer också att spika en annan hemmahäst inom V5 där Amanda Löfqwists Melizza Girl har en passande uppgift i V5-5 för Per Linderoth, bara hon fixar starten med spår 4 på tillägg över kort distans. Den tredje hemmahästen som är etta i tipsen är Digital Line med Magnus A Djuse i V5-4, som är bra för klassen men spår 5 känns lite sådär på förhand. Det är visserligen springspåret på start som det blir lite bättre med tid för anlopp.

I V4-öppningen får Henrik Svensson chansen bakom Perflex och kan vinna från 20 meters tillägg över lång distans. Skorpion/Per Linderoth ser ut att vara bäst emot på dubbla tillägg. Månsson tar även med Monster Viking/Fredrik Fransson och Järvsöjerka/Jenny Björk.

M.C.C.Orlando övertygade för Daniel Wäjersten senast och får tipset i V4-2. Labero Broline/Magnus A Djuse ser tuffast ut emot från dubbla tillägg. I Jämtland Baskets lopp ser Husnäs Elving som trolig för Amelie Nilsson nu när distansen är ett halvvav kortare än senast, med Thess Prinsen/Magnus A Djuse är ett att flera bra motbud.