university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Ny härlig tvekamp i finalen av UET Trotting Masters

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔13.september 2018
Ny härlig tvekamp i finalen av UET Trotting Masters

När Östersundstravet kör enastående tävlingar under söndagen med finalen av UET Trotting Masters får vi en revanschduell mellan Propulsion och Readly Express. De både utgjorde en fantastisk upploppsduell i Åbys Stora Pris för en månad sedan och de har perfekta utgångslägen i V75-6, med Kihlström och Goop i huvudrollerna. Det är 2 miljoner till segraren och allt talar för en ny tvekamp. Vad månde bliva denna gång?

Vi har 18 hemmähästar till start, där B-O Månsson vinnartippar Daniel Wikbergs Assault i det inledande montéloppet för Sofia Adolfsson från spår 8 bakom bilen. Den 4-åriga Weingartner-sonen har övertygat i disciplinen och kan leda runt om igen. Månsson tippar också Åke Erikssons Big Cactus Zet för Isabell Eriksson från spår 7 över kort distans bakom bilen i V4-finalen.

I V75-3 återkommer Daniel Wikbergs M.T.Jamming Jerry från spår 10 bakom bilen för Erik Adielsson. Favorit här blir nog Com Milton för Johan Unterstienter från spår 3. I V75-4 har Lars Ångströms Qvarting spår 4 bakom bilen för Daniel Wäjersten över medeldistans. Här blir nog Art Nökkve favorit för Ulf Ohlsson från spår 11.

I V75-5 har vi Kjell-Åke Nordströms Invented Sund från spår 5 bakom bilen över medeldistans för Jonas Johansson, medan Charlotte von Krusenstiernas Highsurprise Laday har spår 10 för Jan Norberg. De har båda god form, men vinnartippad av Månsson är Quite Right med Björn Goop från innerspåret.

I V75-7 har Amanda Löfqwists Melizza Girl spår 4 bakom bilen för Magnus A Djuse över medeldistans, medan Åke Erikssons Idaho Sund har spår 6 för Martin P Djuse. I detta försök till Diamantstoet har Månsson tippat Alliss Wadd med Tomas Pettersson från femtespåret.

V75 inleds med Stoeliten som bara har sex hästar i fältet, men klassen är hög. Det ser ut att stå mellan stallkompisarna In Toto Sund med Örjan Kihlström och Double Exposure som Daniel Rydén själv kör. Mr Golden Quick har övertygat och får tipset i V75-2, men han står bökigt till för Peter Ingves och det är många bra hästar att runda. Vi återkommer med intervjuer och tips närmare tävlingarna!

Liknande Artiklar

Bussresa till Hotingtravet

Bussresa till Hotingtravet

Fredag den 12 juli anordnar Östersundstravet en resa till Hotingtravet i samarbete med SPF Seniorerna Östersund och Ångermanlands Gille. Hoting

Läs Mer