university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Svensson spik inom V5-omgång på Hoting

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav 🕔08.juli 2018
Svensson spik inom V5-omgång på Hoting

Under tisdagskvällen kör Hoting sin andra tävlingsdag under sin vecka! Trippelsegraren Ove A Lindqvist står över denna gång, medan dubbelsegraren Micael Melander har fem uppsittningar. V5 ser inte alltför lättlöst ut och inleds med hög klass på kallblod. Bara Fille med Stefan Edin ledde in i slutkurvan på Ovalla och såg ut att gå mot seger, men slog på en plötslig galopp. Förutsättningarna passar denna gång med lång distans och innerspår, men det är bra hästar på tillägg. Pyrmo med Martin Lundahl galopperade dock upprepat senast och måste hitta stilen. Rubus med Hans Bergh var kanonbra i Oviken vid försök- och finalseger och Bonaldo med Jan Norberg är given i sammanhanget. Klurigt i V5-2! Tipsnicken får Strong Will med Ulf Eriksson som visade form senast och gillar den korta distansen, liksom Estreem med Micael Melander som ledde hela vägen under premiärdagen.

Nygårds Ivar med Robert Skoglund står bra till i V5-3, medan osäkre Fursten Aron med Mats E Djuse är den som visat bäst fart på sistone. Louis Jadot har bäst meriter i V5-4, men har bakspår, inte startat på länge och är i ny regi hos Daniel Berglund. Intressant är Spero Ducere som är bättre än vad raden antyder om, har ett bra utgångsläge och kusk. Peak Me B. stod för en visslande avslutning näst senast, är startsnabb och är Henrik Svenssons 4-åriga sto i närheten av samma slag som vid segern är det toppchans i V5-avslutningen från ett innerspår. Jag hoppas på spets runt om och väljer att spika!

V5-förslaget 168 rader

V5-1: 1, 5, 7, 8 res. 9, 3

V5-2: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9 res. 11, 13

V5-3: 5, 6, 11 res. 9, 1

V5-4: 6, 8 res. 2, 5

V5-5: 1 Peak Me B. res. 2, 6

Liknande Artiklar

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

I SAMARBETE MED HÄSTSHOPEN   Lördag 9/3 drar vi igång årets 2-årsserie. Det kommer att bli åtta tillfällen med final 12/6.  DATUM          VARM                 

Läs Mer