university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Carl Jo tvåa på Solänget

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔07.maj 2018
Carl Jo tvåa på Solänget

När Solänget körde trav under lördagen var flera jämthästar på plats. Bäst lyckades Angela Erikssons Carl Jo i det femte loppet som slutade tvåa på 1.31,3/2160 meter för Magnus A Djuse. Ekipaget sökte sig successivt fram i andra ytter inför slutrundan, avancerade 500 kvar, avslutade positivt och tog ned länge ledande V.G.Krabat den sista biten, men Hulte Idun/Björn Karlsson fick luckan från ryggen på ledaren och tog sig förbi till slut. I det tredje loppet slutade Mari Slogum med Jessika Sidbäck trea på 1.28,2/1640 meter, efter en resa i rygg på ledaren. Ekipaget satte in en attack 700 kvar och pressade Lome Tornado/Jimmy Jonsson rejält och såg ut att koppla greppet, men speeden ebbade ut något så den invändige kunde kontra till seger den sista biten. Fyra Turkungen/Jonas Johansson efter anfall 850 kvar och ekipaget var i rygg på topptrion i mål.

På Hagmyren under söndagen slutade Miskos Caprea trea för Zeb Jonasson på 1.17,9/2140 meter efter ha gått med i ryggar i andraspår på långsidan, kröp ned i rygg på ledaren inför slutkurvan och hållit uppe farten till slut bakom Global Taxevation med Sören Semmingsson.

Under måndagen Starpoint Legacy på Umåker i det sjätte loppet från ett tiondespår för Jan-Olof Jonsson. David Svegårdhs 6-åring vann ju med Jan-Olof på Umåker i början av april, så vi får hoppas på nya framgångar!

Liknande Artiklar

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

När Umåker kör V64 uunder tisdagskvällen startar Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. i V64-öppningen, ett stolopp för Magnus A Djuse från

Läs Mer