university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

14 skrällchanser för jämthästar på onsdag

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Trav 🕔09.januari 2018
14 skrällchanser för jämthästar på onsdag

På Bergsåker startar under onsdagslunchen 12 jämthästar. Ingen av dem ser ut att bli särskilt mycket betrodd på spelet , men med klaff kanske någon av den kan skrälla till. Det inledande p.21-loppet körs över medeldistans och här startar Julia Hills/Ludwig Wickman (spår 1 på tillägg), Digital Future/Lars-Åke Svärdfeldt (”Svärdan” är på bilden och de har spår 3 på tillägg), och Starpoint Legacy/Ida Olsson (spår 8 på tillägg). I V4-öppningen finns återkommande Lena P.H./David Grundmann (medeldistans, spår 8 på tillägg), medan det är hela fyra jämthästar i V4-2, vilket är ett sprinterlopp. De är Mini Manfred/Ulf Ohlsson (spår 3 på start och är mycket streckad), Carl Jo/Susanne H Osterling (spår 1 på tillägg), Fröken Ulli/Camilla Olsson (spår 2 på tillägg) och Fantom/Jan Norberg (spår 5 på tillägg). I V4-3, ett långlopp med autostart, har Simplyamonster/Victor Karlsson spår 2 medan Fitzcarraldo/Rikard N Skoglund har spår 6. I V4-finalen kommer Masterofthewind Ås/Victor Karlsson (spår 9) och Staro Jacksson/Ulf Ohlsson (spår 10) ut. Det är medeldistans och bilstart.

Två hästar från länet startar på Solvalla under onsdagskvällen. I V86-2, ett stolopp över medeldistans, startar Amanda Löfqwists Bella On Tour för Mattias Djuse från ett femtespår i volten. Andreas Karlssons Spartacus Lavec drog ett niondespår för Torbjörn Jansson i V86-finalen, som är ett sprinterlopp med bilstart. De båda har lite kluriga utgångslägen och det är som vanligt bra motstånd inom V86, så de båda är med som skrällbud i sina respektive lopp.

Liknande Artiklar

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

Eye Candy V.R. i V64 på Umåker

När Umåker kör V64 uunder tisdagskvällen startar Nicklas Rehnsbos Eye Candy V.R. i V64-öppningen, ett stolopp för Magnus A Djuse från

Läs Mer